Ilskan mot Victoria Beckham efter detaljen i välgörenhetsbilden: "Förvirrat"

Victoria Beckham reste till Kenya för ett välgörenhetsprojekt. Men bilderna från vistelsen får hennes följare att rasa mot henne och ifrågasätta stjärnans verkliga anledning till resan.

Spice Girls-stjärnan och fotbollsfrugan Victoria Beckham, 43, reste nyligen till Kenyas huvudstad Nairobi. Orsaken var inte av nöje, istället var det en välgörenhetsresa med mål att samla in till utsatta människor i både Storbritannien och u-länder. Men trots det goda syftet så rasar flera personer mot Beckham efter bilderna hon visar upp från resan.

Victoria Beckhams klädval har nämligen skapat enorma motreaktioner. Enligt uppgifter till Daily Mail ska den vita t-shirten komma från hennes egen kollektion och kosta strax över en tusenlapp. Och jeansen får man betala över 3000 kronor för. Totalt ska hela outfiten ha en prislapp på nästan 6000 kronor, vilket är den normala årslönen för en arbetare i Nairobis slumområden.

”Du hade tid att ta på dig full makeup i Kenya, din vita t-shirt för 1050 kronor har inga fläckar eller smuts. Dina 3200-kronorsjeans ser fina och rena ut också. Dessa stackars familjer tvingas överleva på åtta kronor om dagen. Dessa stackars kenyaner används som fotorekvisita”, skriver en person i Victoria Beckhams kommentarfält på Instagram.

”Överraskande tondövt”, skriver en annan.

“Förvirrat. Är det här en fotografering eller hjälper du till? Jag förstår inte”, skriver en tredje.

Victoria Beckham har 19 miljoner följare på Instagram, men hon har personligen inte besvarat kritiken. Däremot har Liz Warner, som är chef för Comic Relief som ligger bakom stjärnans resa, uttalat sig om kända personers välgörenhetsresor.

– Du kommer inte att få se en kändis stå framför människor och prata om dem. Du kommer att få se människor som pratar för sig själva, säger hon till Daily Mail.

Se bilderna som upprör följarna här:

HETAST PÅ HÄNT TV: My Karlberg om uppbrottet från Ben Mitkus

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter videon på Beckham och 6-åriga dottern: ”Wow”

LÄS OCKSÅ: Beckhams äktenskapskris – David flyttar från familjen: ”Rasande”

FOTO: Instagram, Ibl