Hugh Hefners vän bekräftar: Han håller på att dö

Enligt vännen Malorie Mackey närmar sig Hugh Hefner slutet. Nu berättar hon om hans sviktande hälsa och att han bara blir allt sämre.

Playboy-överhuvudet Hugh Hefner, 90, börjar närma sig slutet. Åtminstone om man ska tro hans vän Malorie Mackey som funnits vid hans sida i flera år.

– Hef blir äldre, jag tror att det närmar sig slutet, säger Mackey till sajten Radar Online.

Nu släpper hon boken “My Playboy Story: Hopping from Richmond to Hollywood” som avslöjar allt om livet kring Hugh Hefner och hans ökända hem Playboy Mansion. Mackey lärde känna honom 2011 då hon flyttade till Los Angeles och kvickt hamnade på listan över tjejer som fick vara med på 90-åringens filmkvällar och fester.

– Vi var som en familj. Hef är verkligen snäll och respektfull. Han är intelligent, men tystlåten. Det var underbart att lära känna honom och att han bjöd in mig till hans liv, säger Mackey.

Hon är absolut inte den första tjejen som festat på Playboy Mansion och sedan talat ut om sina upplevelser. Men Mackey är utan tvekan en av de som har mest positiva uplevelser från tiden. Hon beskriver en glamourvärld med mycket skratt och trevliga fester.

– Vi simmade i poolen och var i grottan många gånger, men jag badade aldrig naken, jag är pryd och på riktigt en “girl next door”, säger hon och fortsätter:

– Jag är säker på att folk använde droger på festerna, men jag såg det aldrig.

De senaste månaderna har Hefner dragit sig undan och flera gånger har det spekulerats i att Playboy-grundaren ligger på dödsbädden. Enligt Mackey finns det en sanning i ryktena.

– Han håller definitivt på att närma sig slutet. Förr brukade vi gå ut, men han slutade han slutade med det. Han stannade mest i biblioteket och blev mindre rörlig. Nyligen mådde han inte så bra, vi har alla vetat om det ett tag, säger Malorie Mackey.

LÄS OCKSÅ: Hugh Hefners krav för att sälja Playboy Mansion

LÄS OCKSÅ: Svenska Playboymodellen Sandra Nilsson fick egen ö i Mälaren – av Roberto Cavalli

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!