TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Hotellets nattvakt talar ut om rånet: "Kim grät och skrek"

19 okt, 2016 
Johnny Axelsson
Kim Kardashian West blev brutalt rånad i Paris på smycken till ett värde av 48,5 miljoner kronor. Nu berättar den hotellanställde studenten och pappan Abdulrahman om tillvägagångssättet.
Annons

Den tredje oktober blev Kim Kardashian West, 35, brutalt rånad i Paris. Nu talar en hotellanställd ut om rånet för Daily Mail. Den 39-årige läkarstudenten Abdulrahman extraknäckte som nattvakt på hotellet när tre män i polisuniformer knackade på glasdörrarna.

– Jag såg uniformerna, hattarna, jackorna med reflekterande brickor, precis som polisen har. Allt verkade perfekt. är jag gick ut och öppnade grep de tag i mig och belade mig med handfängsel. Först trodde jag att de gjorde ett gripande. Men när de frågade efter övervakningskameran insåg jag att det var ett rån, säger han till Daily Mail.

Kim med dottern North kort efter rånet.

Abdulrahman berättar sedan vidare att allt gick så snabbt och att han hotades till livet när han tvingades låsa upp dörren till Kims rum. Väl inne såg dörrvakten att rånarna drog realitystjärnan ur hennes säng och ner på golvet.

Annons

– Hon var så rädd. Hon grät och skrek, männen skrek.

Den läkarstuderande hotellvakten sa efter en stund till rånarna att Kim inte förstod deras språk och måste tolka deras franska till engelska. Kim hade försökt säga att hon bara hade lite kontakter på rummet. När Abdulrahman bönade att de inte skulle skada henne fick han höra att han inte skulle oroa sig. Kim hade vid detta tillfälle satt sig upp på sängen igen.

– En i gänget sa åt Kim att hålla käft. Jag la handen på hennes axel och bad henne vara lugn. Jag bad henne var tyst. Hon satt på sängen. Hon frågade mig, ”Kommer vi att dö?”.

Ett av rummen där rånet skedde.
Ett av rummen där rånet skedde.

Kim ska därefter berättat för rånarna att hon har familj och barn.

Annons

– Sen började hon skrika igen. Det var därför han tejpade över hennes mun. Det var en lång bit tejp som sattes runt hela hennes huvud, säger mannen till Daily Mail.

De tejpade sedan även hennes händer och fötter och bar in henne till badrummet där de dumpade henne på golvet.

Studenten som jobbat extra under många år, berättar vidare att han redan 2010 skickade ett mejl till sina chefer om att inte den enda övervakningskameran som fanns vid entrén fungerat på flera år.

– Vad är det jag har sagt i sex år? En dag kanske någon blir dödad, det är ännu värre än att bli av med ädelstenar och metall, säger Abdulrahman till Daily Mail.

Kims assistent Stephanie Sheppard publicerade en uppdatering på stjärnans hemsida under måndagskvällen och hon har varit Kims assistent i nästan fyra år.

Hej alla, som ni alla ha märkt har vi inte uppdaterat appen på några veckor nu. Keeks (Kim Kardashian West) har tagit lite välbehövlig ledig tid”, skrev assistenten i en handskriven lapp som publicerades på hemsidan. Hon tackar också för stödet till Kim.

Tack så mycket för att ni stöttar min tjej. Älskar er och jag menar det”.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons