TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashian fruktar att barnen ska kidnappas: "Hennes största rädsla"

07 okt, 2016 
Anja Nilsson
Kim Kardashian överlevde det fasansfulla rånet i Paris. Men nu fruktar hon och maken Kayne West för familjens säkerhet och gör allt för att skydda barnen.
Annons

Kim Kardashian, 35, har hållit sig undan strålkastarljuset sedan det brutala rånet i Paris. Nu har hon synts till i New York tillsammans med maken Kanye West, 39, och deras barn.

På bilderna ser man hur en livrädd North West, 3, klamrar sig fast i mamma Kims famn.

Kim Kardashian North West

Kim själv dolde sitt ansikte med en keps, iklädd en grå luvtröja.

Kim Kardashian och North West

Enligt uppgifter bad Kim för sitt liv när hon blev rånad och hänvisade till att hon är mamma. En källa till sajten Hollywoodlife berättar att Kim såg sitt liv passera i revy.

Annons

– Hon visste att hon måste hålla sig tuff och stark för hennes barns skull.

Familjen har nu en stor oro för hot mot barnen och har därför utökat säkerheten markant. Lille Saint, som syns här nedan, är bara 10 månader gammal.

Kayne West Saint

– Att barnen ska bli kidnappade är Kims största rädsla, säger en källa till Page 6.

Sedan incidenten har det varit tyst på Kardashianklanens sociala medier. Kim uppges till och med vilja stoppa inspelningen av realityserien “The Kardashians”, enligt sajten Radaronline.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons