LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Honey Boo Boos visar upp förvandlingen efter stora viktraset

31 okt, 2020 
Alana "Honey Boo Boo" Thompson
Alana "Honey Boo Boo" Thompson gjorde succé redan som femåring.
Sedan dess har miljonerna regnat in över henne och familjen.
Men nu har den lilla tjejen plötsligt mognat något enormt. Så här ser hon ut nu!
Annons
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorgBrand logo
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 15, är van vid att stå i rampljuset. Redan som femåring gjorde hon succé i det amerikanska tv-programmet Toddlers and Tiaras. Med sin kaxiga attityd och något annorlunda familj fångade de tv-tittarnas hjärtan.

Sedan dess har Honey Boo Boo varit en given stjärna och familjen har flera gånger tillägnats sina egna reality-program. Bland annat programmet Here comes Honey Boo Boo där Alana fick nära en halv miljon kronor för varje avsnitt som hon medverkade i. Programmet sändes totalt i 55 avsnitt utspridda över fem säsonger som gick mellan 2012 och 2017.

Men trots framgångarna har familjen även stött på en del motgångar. Det började år 2014 då föräldrarna June ”Mama June” Shannon och Mike ”Sugar Bear” Thompson bestämde sig för att gå skilda vägar. Sedan Mama June och hennes nya pojkvän Eugene Geno Edward Doak blev tillsammans har det vid flera tillfällen framkommit att paret lider av ett drogmissbruk.

Annons

Sprickan med mamma June

När Mama June greps för ett år sedan flyttade Alana in hos sin storasyster Lauryn ”Pumpkin”Shannon, 20, som även tagit över rollen som Alanas vårdnadshavare. Sedan dess hade inte systrarna någon kontakt med sin mamma, eftersom hon inte svarade på deras telefonsamtal.

– Hon svarar inte ens när vi ringer. Det går till röstbrevlådan, har Lauryn Shannon tidigare berättat för sajten People.

Men tiden läker alla sår och idag har Honey Boo Boo och Mama June en god relation igen.

Lauryn Shannon, Ella Grace och Honey Boo Boo
Honey Boo Boo med systern Lauryn Shannon och systerdottern Ella. FOTO: ULRA

Honey Boo Boos utseendeförvandling

Nu har den populära tv-profilen hunnit fylla hela 15 år och är alltså inte så liten längre. Nu har hon bytt ut sina tiaror mot en piercing i näsan, och det lockiga håret är numera platt. Ännu en förändring för Honey Boo Boo är att hon nu visar upp att hon gått ner mycket i vikt.

Annons

På Instagram har hon nu lagt upp en bild där man ser de nya utseendeförändringarna. En följare påpekar nu hur mogen hon ser ut och om hon jobbar på något vikt-mål.

”Yes ma’am”, svarade hon då.

Flera andra följare verkar också hålla med om att hennes nya utseende passar henne. Och för att nå hennes mål med vikten kommer det att krävas en hel del självdisciplin och självförtroende.

”Du ser så vacker ut sötis, tro alltid på dig själv”, skriver en följare.

”Du växer upp till att bli en riktigt vacker och feminin tjej”, skriver en annan.

Att gå ner i vikt är även något som mamma June också gjort den senaste tiden, och nu kan det även avslöjas att det kommer en femte säsong av Mama June: From not to hot.

– Ja, du hörde rätt, vi kommer göra en femte säsong! Vi har inte börjat filma riktigt än, men Mama June kommer tillbaka i rutan, säger June nu till amerikanska In Touch.

FOTO: Rachpoot/MEGA, Instagram

Annons