Honey Boo Boos glädjebesked efter familjetragedin

15 apr, 2020 
Honey Boo Boos glädjebesked efter tuffa tiden.
Det har varit en tuff tid sedan Alana ”Honey Boo Boo” Thompsons familj plötsligen splittrades.
Efter flertal tragedier delar nu den 14-åriga realityprofilen med sig av ett glädjebesked.
Annons
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 14, var bara sex år gammal när hon slog igenom i realityserien Toddlers and tiaras. Där fick tittarna följa Alanas medverkan i olika skönhetstävlingar för barn och hela familjen blev snabbt folkkära profiler och kom att visa upp sig i flertal tv-serier åren därpå.

Sedan dess har flera skandaler skakat familjen. Det började år 2014 då föräldrarna June ”Mama June” Shannon och Mike ”Sugar Bear” Thompson bestämde sig för att gå skilda vägar. Sedan Mama June och hennes nya pojkvän Eugene Geno Edward Doak blev tillsammans har det vid flera tillfällen framkommit att paret lider av ett drogmissbruk.

Avslöjandet om stora familjesprickan

När Mama June greps för ett år sedan flyttade Alana, mer känd som Honey Boo Boo, in hos sin storasyster Lauryn ”Pumpkin”Shannon, 20, som även tagit över rollen som Alanas vårdnadshavare.

Systrarna har varit öppna med att de inte längre har någon kontakt med sin mamma eftersom att hon inte längre svarar på deras samtal.

Annons

– Hon svarar inte ens när vi ringer. Det går till röstbrevlådan, har Lauryn Shannon tidigare berättat för sajten People.

Honey Boo Boos nya glädjebesked

Det turbulenta familjelivet har fått Honey Boo Boos följare att undra hur hon egentligen mår. På Instagram har reality-profilen strax över en halv miljon följare och delar flitigt med sig av bilder på sig själv. I början av året delade 14-åringen med sig av en svartvit bild på sig själv med texten ”Saker är inte enkla”, vilket ledde till att följarna snabbt oroades för henens mående.

Men nu visar det sig att Honey Boo Boo verkar rätt så nöjd med sin tillvaro. I ett nytt videoklipp som hon publicerat syns hon glatt, iklädd en glitter-kreation, gå på en catwalk. I bakgrunden hörs publiken jublar när den realityprofilen äntrar scenen och även Honey Boo Boo själv verkar nöjd över det nya framträdandet.

FOTO: TT

Annons