LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Honey Boo Boo i chock efter nya bilderna på Mama June

11 maj, 2020 
Lina Arvidsson
Honey Boo Boos oro för Mama June.
Alana ”Honey Boo Boo” Thompson har en tuff tid bakom sig.
Efter att ha sett en oroande video av sin mamma, June ”Mama June” Shannon, har Alana reagerat kraftigt.
Annons

Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorgBrand logo
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 14, slog igenom som sexåring när hon medverkade i  realityserien Toddlers and tiaras. Där fick tittarna följa Alanas liv då hon deltog i olika skönhetstävlingar för barn. Med på resan var hennes familj med June ”Mama June” Shannon i spetsen.  Hela familjen blev så populära att de sedan dess fått flera egna dokusåpor.

Alana ska idag inte ha någon kontakt med sin mamma.
Alana ska idag inte ha någon kontakt med sin mamma.

Men livet som kändisar har varit tufft för Alana och flera skandaler har skakat familjen. Det började år 2014 då föräldrarna June ”Mama June” Shannon och Mike ”Sugar Bear” Thompson bestämde sig för att gå skilda vägar.

Sedan Mama June och hennes nya pojkvän Eugene Geno Edward Doak blev tillsammans har det vid flera tillfällen framkommit att paret lider av ett drogmissbruk.

Annons

Lämnade rummet

Mama Junes och Geno Doaks missbruk har varit så allvarligt att Alanas storasyster Lauryn ”Pumpkin”Shannon, 20, tagit över vårdnaden över sin syster. De har tidigare berättat att de inte längre har någon kontakt med sin mamma.

Men det verkar som om Mama June ännu inte är redo att få ordning på sitt liv. I det nya avsnittet av Mama June: Family Crisis visar det sig att hon är i full färd med att sälja av familjens ägodelar – utan att ha fått deras tillstånd.

Alana med sin syster Pumpkin.
Alana med sin syster Pumpkin.

I en ny video som lagts upp på nätet har nu Alana och Pumpkin fått se sin mamma tramsa med pojkvännen Geno Doak medan de pratar om att sälja sin säng, skriver Hollywood Life.

I videon syns det tydligt att deras mamma tappat en tand och enligt Pumpkin ser hon ”härjad” ut. Hon säger också att det var fruktansvärt att se att hennes mamma knappt kunde sätta samman en mening.

För Alana var det ännu värre. Efter att ha sett klippet reste hon sig upp och lämnade rummet.

FOTO: TT

Annons