Är Honey Boo Boo förlovad? Tv-stjärnans mystiska svar på tal

02 jul, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Närbild på Honey Boo Boo till vänster. Honey Boo Boo med sin pojkvän till höger.
Honey Boo Boos syster födde nyligen tvillingar. Under firandet av de nya familjemedlemmarna märkte följarna en detalj. Reality-stjärnan hade nämligen en ring på fingret.
Annons
Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påse
Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påse

Hon blev berömd redan som 5-åring när hon medverkade i tv-serien Toddlers and Tiaras. Programmet skildrade barns liv som skönhetsdrottningar och Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 16, tog världen med storm med sina kreativa fraser och kommentarer. Hon blev en internet-sensation och lyckades landa en egen tv-serie, Here comes Honey Boo Boo.

I serien fick tittarna följa Alanas liv med familjen hemma i Georgia. Den varade dock bara i en säsong då TLC valde att lägga ner programmet med omedelbar verkan när rykten om June ”Mama June” Shannons, 42 förhållande började träda fram. Hon påstods vara tillsammans med en man som var dömd för sexualbrott mot barn, och även om mamman förnekade relationen räckte det inte för TLC att behålla programmet.

Annons

Det är dock inte det enda förhållandet som tittarna har kritiserat.

Recept.se Nyhetsbrev

Ålderskillnaden mellan Honey Boo Boo och pojkvännen Draling

Förra året publicerade Alana en bild tillsammans med pojkvännen Draling, 20. Eftersom Alana bara var 16 år gammal började följare rasa över relationen. I många amerikanska stater är det olagligt att ha en relation med en person under 18, i Georgia däremot är åldersgränsen 16 vilket gjorde det lagligt för paret att vara tillsammans.

Följarna tyckte däremot att det var konstigt att den 20-åriga pojkvännen ville vara tillsammans med någon så ung och kritiserade beteendet på Instagram.

”Hur är det här okej? Hon är ett barn och han är vuxen. Oacceptabelt”, skrev bland annat en person.

”Han är inte hennes "nya älskling". Han är bokstavligen 20 medan hon är 16”, skrev en annan.

Sedan dess har Alana stängt av kommentarsfältet under bilden.

Är Honey Boo Boo förlovad? Tv-stjärnans mystiska ord

Och nu verkar det som att förhållandet kan ha utvecklats till nästa steg. Alanas syster födde nyligen tvillingar och för att fira födseln poserade Alana med sina systerbarn. Men det var en detalj som stack ut i bilden. Honey Boo Boo hade nämligen vad som ser ut att vara en vigselring på vänstra handen.

Annons

Honey Boo Boos syster, Lauryn ”Pumpkin” Shannon pratade senare med The Sun och gav svar på gåtan. På frågan om ringen förnekade hon dock att paret ska ha förlovat sig. Hon förklarade att det var en löftesring och inte en förlovningsring och att lillasystern hade haft den sen en tid tillbaka, men hon mindes inte exakt när.

– Förmodligen förra året, jag är inte riktigt säker på det exakta datumet, säger Pumpkin på engelska, översatt till svenska.

HONEY BOO BOO
Tittar man noga ser man ringen på vänstra handen.

FOTO: TT/ DMWOO, TT/MDLOS

Annons