TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Honey Boo Boo, 16, varnas efter nya bilderna – följarna rasar över upptäckten

10 maj, 2022 
AvAndré Färnsveden
Den tidigare skönhetsdrottningen Honey Boo Boo tog världen med storm under 2010-talet. På ett Instagram inlägg visar hon nu upp sina nya matvanor. Något som kritiseras av följarna.
Annons
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammansBrand logo
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammans

Alana "Honey Boo Boo" Thompson, 16, blev världsberöm när hon som femåring gjorde TV-debut i serien Toddlers and Tiaras. Med berömda fraser som ”Honey Boo Boo child” och ”A dollar makes me holler Honey Boo Boo” (En dollar får mig att ropa Honey Boo Boo), lyckades landa en egen TV-serie. Serien gick ut på att följa hennes liv tillsammans med familjen i Georgia, USA.

Med sin nya TV-serie, Here comes Honey Boo Boo gick hon från skönhetstävlingar till att bli en reality-stjärna. Serien inte varade längre än en säsong men än idag är namnet Honey Boo Boo välkänt.

Alana, som nu är 16 berättade i en intervju med Teen Vogue att hon inte längre känner igen sig i karaktären Honey Boo Boo och att hon idag är en ”vanlig person”.

Annons

Ålderskillnaden mellan Alana och pojkvännen Draling

Förra året visade Alana Thompson upp sin nya pojkvän Draling Carswell, 20. Efter att uppgifter kom fram om att hennes pojkvän var 20 blev många kritiska eftersom Alana bara är 16 år gammal.I kommentarsfältet under ett inlägg där ENews publicerade om den nya relationen var det många som rasade över parets ålderskillnad.

”Hur är det här okej? Hon är ett barn och han är vuxen. Oacceptabelt”, skrev bland annat en person.

”Han är inte hennes "nya älskling". Han är bokstavligen 20 medan hon är 16”, skrev en annan.

Följarna rasar på Alanas nya matvanor

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Alana att hon har gjort en viktnedgångs-resa och poängterar att hon nu är vaksam med vad hon äter. På videon visar hon upp kartonger med bearbetad mat, där hon beskriver sin favorit som en bacon-wrap med mozzarella och kyckling.

Annons

På kommentarsfältet rasar nu följarna av olika anledningar, vissa delar inte åsikten om att den mat hon visar upp är nyttig och andra tycker att hon är för ung för att bry sig om sånt.

”Det där är inte bra för dig... Det är bearbetad mat!”, skriver en person.

”Du är för ung för den här röran. Ät vad du vill, ändra bara storleken på dina portioner och försök att inte äta en massa snacks. Jag har varit igenom det här också. Samma ålder men jag var mycket större,” skriver en annan.

FOTO: TT/JOHN NACION, INSTAGRAM

Annons