LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hemligheten: Därför tvingas Kylie vara tyst om graviditeten

02 nov, 2017 
Malin Ljung
Fansen har längtat ihjäl sig om att Kylie Jenner ska bryta tystnaden om graviditeten. Men nu kommer uppgifter om att tv-stjärnan är förlagd med munkavel, och varför hon inte får prata om att hon väntar barn.
Annons

Det har snart gått en månad sedan Kylie Jenners, 20, pappa Caitlyn Jenner bekräftade dotterns graviditet genom en presstalesperson. Men själv har den unga realityprofilen oväntat nog inte yppat ett ord om att hon väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 27.

Tv-profilen brukar i vanliga fall vara en flitig användare av sociala medier, men hittills har hon lyckats vara knäpptyst om sitt tillstånd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar en vän nära familjen att det hela beror på att Kylies mamma, Kris Jenner, 61, förbjudit dottern att tala om det kommande mammalivet.

– Självklart hatar Kylie att tvingas hålla sig borta från rampljuset. Hon lever för att synas, säger en källa till Radar Online.

Men världens mest kända “momager” är övertygad om att det är smart att inte bekräfta något förrän de filmat färdigt spin off-serien till “Keeping up with the Kardashians” som ska fokusera på graviditeten.

Annons

– Kris har en vision om hur hon vill lägga upp det och hon måste lyssna på sin mamma.

Den som längtar efter att få höra Kylies ord om graviditeten och att få se hennes bebismage kan dock få vänta ända till januari då bebisen har kommit. För Kris Jenner har nämligen en dröm om att familjen ska vara tyst om det ända tills bebisen är född.

– Just nu överväger de att vänta att prata om det tills bebisen är född, Kris tror det kommer bli stort. Hon tror det är en genialisk idé, säger källan.

Tja, den som väntar på något gott…

FOTO: Ibl

 

Annons