Hemligheten: Därför tvingas Kylie vara tyst om graviditeten

Hemligheten:  Därför tvingas Kylie vara tyst om graviditeten

Fansen har längtat ihjäl sig om att Kylie Jenner ska bryta tystnaden om graviditeten. Men nu kommer uppgifter om att tv-stjärnan är förlagd med munkavel, och varför hon inte får prata om att hon väntar barn.

Det har snart gått en månad sedan Kylie Jenners, 20, pappa Caitlyn Jenner bekräftade dotterns graviditet genom en presstalesperson. Men själv har den unga realityprofilen oväntat nog inte yppat ett ord om att hon väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 27.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Tv-profilen brukar i vanliga fall vara en flitig användare av sociala medier, men hittills har hon lyckats vara knäpptyst om sitt tillstånd.

Nu avslöjar en vän nära familjen att det hela beror på att Kylies mamma, Kris Jenner, 61, förbjudit dottern att tala om det kommande mammalivet.

– Självklart hatar Kylie att tvingas hålla sig borta från rampljuset. Hon lever för att synas, säger en källa till Radar Online.

Men världens mest kända “momager” är övertygad om att det är smart att inte bekräfta något förrän de filmat färdigt spin off-serien till “Keeping up with the Kardashians” som ska fokusera på graviditeten.

– Kris har en vision om hur hon vill lägga upp det och hon måste lyssna på sin mamma.

Den som längtar efter att få höra Kylies ord om graviditeten och att få se hennes bebismage kan dock få vänta ända till januari då bebisen har kommit. För Kris Jenner har nämligen en dröm om att familjen ska vara tyst om det ända tills bebisen är född.

– Just nu överväger de att vänta att prata om det tills bebisen är född, Kris tror det kommer bli stort. Hon tror det är en genialisk idé, säger källan.

Tja, den som väntar på något gott…

Enligt uppgifter är Kylie Jenner gravid och väntar sitt första barn i februari

Pappan till Kylies barn är hennes pojkvän Travis Scott. 

Kylie och Travis har varit ett par sedan början av året. 

I juli började de berätta för sina vänner att de skulle bli föräldrar

Kylie är expert på att gömma magen

Men ibland kikar den fram.

Hennes syster Kim Kardashian väntar också barn via surrogat. 

Tidigare var Kylie tillsammans med rapparen Tyga. 

LÄS OCKSÅ: Kris Jenner avslöjad – så många miljoner tjänar hon på att döttrarnas succé

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Khloé Kardashian efter gravidnyheten

FOTO: Ibl

 

FRÅN FÖRSTASIDAN