LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Hela världen tappade hakan – här bryter Kristen Stewart mot regeln på galan

15 maj, 2018 
Malin Ljung
Kristen Stewart fick hela världen att häpna efter sin protest på röda mattan i Cannes.
Annons

Att få gå på Cannes filmfestival är få förunnat och något många suktar efter. En återkommande gäst på den röda mattan de senaste åren är Hollywoodstjärnan Kristen Stewart, 28. Men stjärnan visade under måndagen att hon är allt annat än imponerad av de regler som galan har på kändisarna när de gör entré på den röda mattan.

Kristen Stewart kom till premiären av BlacKkKlansman iförd en silvrig klänning och skyhöga klassiska Christian Louboutin-pumps. Men mitt på röda matta fick hon alla att tappa hakan när hon plötsligt stannade upp framför fotograferna och tog av sig klackarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt medier som Time, Elle och USA Today har Cannes filmfestival strikta klädregler för gästerna. Som kvinna kan man nekas inträde på den röda mattan om man inte har på sig höga klackar, vilket är ett krav. Något som kritiserats av kvinnliga skådespelare vid ett flertal gånger.

En av dem som höjt rösten är just Kristen Stewart, som inför måndagens premiär uppenbarligen lyckades komma runt klädkoden genom att ta av sig klackarna efter att hon gått in på röda mattan.

Här kan du se bilderna alla snackar om: 

FOTO: Ibl

 

Annons