Idol 2023 marknadsföring banner

TV4-profilen häpnar i direktsändning – här visar Tilde upp bilden efter galan

22 jan, 2018 
AvHanna Svärd
Under fredagen var det dags för den årliga Elle-galan och bilder på uppklädda kändisar avlöste varandra under hela helgen. Men någon som delvis gick emot strömmen var Tilde de Paula Eby som valde att visa upp en något mindre glamourös galarelaterad bild.
Annons

Under fredagkvällen och resten av helgen för den delen, avlöste de uppklädda outfitbilderna och rörliga videorna från Elle-galan, varandra. TV4:s programledare Tilde de Paula Eby, 45, var inte heller hon sen med att haka på att dela med sig av galastämningen i form av bilder på sig själv på Instagram.

Men när det i TV4:s Nyhetsmorgon var dags för Malin Collin och Anders Pihlblad att sammanfatta det senaste i nöjesvärlden passade Tilde de Paula Eby som under gårdagen var programledare, på att visa upp en helt annat sida av galans till synes perfekta yta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Malin Collin lyfter i sändningen fram Jane Fonda som en slags hjälte och hyllar henne efter att hon i samband med en gala i Los Angeles i höstas, valde att först dela en bild där hon ser galafixad ut, för att dagen efter visa upp sig själv osminkad iförd samma galaoutfit. Efter det visar det sig att Tilde de Paula Eby inte vill vara sämre.

Annons

När Malin Collin är klar med sig genomgång kring Fonda, visar Tilde upp sin motprestation.

– Men sen tycker jag att det är oerhört inspirerande av en sådan här otroligt vacker människa att visa båda sidorna. Jag tänkte att jag gör samma sak, jag tycker inte att det är så dumt att inspireras av Jane Fonda, säger Tilde de Paula Eby samtidigt som både en bild från Elle-galan på henne själv iförd en svart klänning och en bild från dagen efter där hon står hemma i köket med samma klänning fast utan smink, dyker upp på skärmen i studion.

Malin Collin är inte sen med att undra om Tilde sov i klänningen. Det gjorde hon inte. Men Collin är också snabb med att ge ett betyg till Tildes prestation:

– Fantastiskt!

SE KLIPPET HÄR:

Foto: TV4, IBL

Annons