LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Här pussar David Beckham sin dotter – efter följarnas kritik

10 okt, 2023 
David Beckham och dottern Harper har en nära relation.
Tidigare har bilder på David och dottern väckt reaktioner när han har pussat henne på munnen.
Nu har fotbollspelaren delat nya bilder på Instagram efter kritiken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Victoria och David BeckhamBrand logo
Allt om Victoria och David Beckham

PDen ikoniska fotbollsspelaren David Beckham, 48, är en legend inom fotbollsvärlden och är den fotbollsspelare som har tjänat absolut bäst genom tiderna. Med en lång karriär som spelare är han fortfarande högst verksam inom sporten med sitt lag Inter Miami FC.

Familjelivet går minst lika bra som karriären. Sedan 1999 är David gift med tidigare Spice Girls-medlemmen och modeikonen Victoria Beckham, 49, och tillsammans har de sönerna Brooklyn, 24, Romeo, 21, Cruz, 18, och dottern Harper, 12.

Följarnas kritik – efter bilden på David Beckham och dottern

David och Victoria är nära alla sina barn och vi får ofta se bilder på sociala medier när hela familjen är samlade. Dock är det inte bara positiva kommentarer från följarna. För några år sedan var det flera som reagerade på en bild Victoria publicerade på David och dottern Harper.

Annons

”Varför kysser han henne på läpparna?”, undrade en följare.

”Snälla sluta kyssa barn på munnen!!”, skrev en annan.

”David, den typen av kyss med din dotter… Det är ganska konstigt.”, skrev en tredje.

Men det fanns också flera följare som försvarade Beckhams. Dessa följare menade att kyssa sin dotter är det mest naturliga som finns och att de absolut inte ska ta åt sig av de dumma kommentarerna.

”Han är hennes pappa. Jag kysser också mina barn på munnen, för de är ju mina barn och jag älskar dem. Det är bara konstigt om man inte kan vara kärleksfull mot sina barn… som man själv skapat!”, skrev en följare.

”Tack för att ni visar att det är helt normalt och rätt att en pappa kan kyssa sin dotter på munnen, som ett tecken på sann kärlek och tillgivenhet!”.

Här pussar David Beckham sin dotter – följarnas starka reaktioner

Nu har nya bilder dykt upp igen på Harper och David när han ger henne en kärleksfull puss på pannan. Efter att hon lett Inter Miami CF ut tillsammans med Lionel Messi.

Annons

I kommentarsfältet har det öst in kommentarer från följarna som tycker att det det är helt normalt och att David är världens bästa pappa.

”Han är inte den enda som kysser sina barn.. lämna mannen ifred!!”

”Det är så löjligt. Han kysser sina söner också. Han är deras pappa. Jag tycker att det är vackert och hoppas att fler pappor, mammor gör detsamma.”

”Verkligen!!! Han älskar den där tjejen. Jag kysser mina barn hela tiden. Det är hans enda dotter så hon är en pappatjej. Hon har turen att ha en pappa som älskar henne så mycket.”

David har även publicerat ett klipp på Instagramstory när han ger dottern en puss på munnen. I videon gjorde Harper gjorde honom redo för Victorias modeshow i Paris.

Instagram

FOTO: IMAGO/Supplied by LMK, JSML / BACKGRID UK / TT, Instagram

Annons