Märkliga upptäckten i familjen Beckhams julfoto – följarnas reaktion

David Beckham med familj

Familjen Beckham ville önska alla en god jul med ett traditionsenligt julkort.
Men i stället upptäcktes en märklig detalj – som fick följarna att reagera.
”Vänta, står David på tå!!??” skriver en person på Instagram.

Under julen åker folk hem för att tillbringa kvalitetstid med vänner, familj och släktingar. Familjen Beckham är inget undantag – och likt många andra i världen så gillar de att dokumentera årets firande med en traditionsenlig julbild.

Skillnaden är att ett foto signerat familjen Beckhams ses av miljoner. Därför är det viktigt att bilden är av yttersta kvalitet, för att säkerställa så att ingen kan komma och påpeka felaktigheter.

Dessvärre lyckades inte David Beckham, 46, med den bedriften. Han må ha varit en fantastisk fotbollsspelare med gudabenådade fötter, men frågan är om han inte spelar i de lägre divisionerna när det kommer till bra julkort.

David Beckham

David Beckhams tilltag på julfotot har lämnat följarna i chock. Nu undrar flera om han är avundsjuk på långe sonen Romeo Beckham.

KARIM JAAFAR

Beckhams oväntade klädval

Inför årets julkort hade David Beckham och sönerna Brooklyn Beckham, 23, Romeo Beckham, 19, och Cruz Beckham, 16, klätt sig i liknande kostymer. Hade det inte varit för en rebellisk Cruz, som valt en randig slips i stället för en helsvart, hade männen i familjen Beckham varit närmast identiska.

Victoria Beckham, 47, strålade i en grangrön klänning och dottern Harper Beckham bar en vit topp som hon kompletterade med en djupblå kjol.

Vid den första anblicken är det egentligen inga konstigheter med julkortet. Men ser man den minst sagt märkliga detaljen så förstår man varför så många nu reagerat.

David Beckham och Victoria Beckham

David Beckham och Victoria Beckham tidigare i december.

NIVI, JUPA / BACKGRID UK / TT
Unga modeikonen plötsligt död – kändisarnas stora sorg

Följarnas häftiga reaktion: ”Är du avundsjuk”

På julkortet kan man nämligen se att David Beckham står på tå. Den förre detta fotbollsstjärnan är i vanliga fall 1,80 meter lång, men på julkortet ser han ut att ha lagt på sig ytterligare fem centimeter.

Romeo Beckham, som beskrivs som den långa killen i familjen, står bredvid och med en pappa på tå ser de nästan lika långa ut. Nu ställer sig många undrande om David Beckham har mindervärdeskomplex.

”David, är du avundsjuk på din sons längd?” skriver en person.

”Vänta, står David på tå!!??” skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

LÄS OCKSÅ: Louise Redknapps sorg – ex-maken gifte sig med Frida

Foto: KARIM JAAFAR, NIVI, JUPA / BACKGRID UK / TT, Instagram

SENASTE NYTT!