LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Gavin Rossdale ångrar skilsmässan från Gwen Stefani

24 jan, 2017 
Linnéa Geijer
Efter 20 år tillsammans sprack äktenskapet till följd av Gavin Rosslades otrohet. Nu berättat han hur han ångrar skilsmässan från Gwen Stefani.
Annons

De gick sina skilda vägar 2015 efter tre barn och 20 år tillsammans. Genast kunde det rapporteras att anledningen till Gwen Stefanis, 47, och Gavin Rosslades, 51, skilsmässa var att han under en längre tid haft en affär med parets nanny. Och att han till och med varit med henne då Gwen låg på BB och födde yngste sonen Apollo, 2.

Gwen Stefani and Gavin Rossdale arrive at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts Inaugural Gala presented by Salvatore Ferragamo at the Wallis Annenberg Center in Beverly Hills,Los Angeles, CA, USA, on October 17, 2013. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM (c) Abaca / IBL
Paret träffades 1995 och gifte sig 2002. Skilsmässan gick igenom under 2015.

Sedan uppbrottet har Gwen gått vidare och åter funnit kärleken i “The Voice”- kollegan Blake Shelton, 40. Gavin däremot har förblivit singel, och i en intervju med The Sun berättar han öppet om sin önskan att ha gjort saker annorlunda.

— Jag vet att vi alla önskar att vi kunde göra det, men det går inte, så jag måste hantera verkligheten. Det är bara mänskligt att känna ånger, berättar han och tillägger:

Annons

— En skilsmässa var raka motsatsen till vad jag ville. Verkligen… men här är vi nu. Förutom döden tror jag att en skilsmässa är en av de svåraste och mest smärtsamma saker man kan gå igenom.

Gwen Stefani and Blake Shelton
Gwen har idag åter funnit kärleken, i kollegan Blake Shelton.

Även Gwen har tidigare berättat om hur hon känt sig misslyckad efter uppbrottet.

— Jag tror inte att någon du talar med som har genomgått en skilsmässa inte känner så. Hela meningen med att gifta sig är ju att hålla fast vid löftet. Man gör sitt yttersta för att få det att fungera, sade artisten till Glamour i vintras.

— Jag jobbade verkligen hårt med vårt äktenskap, hela tiden, precis som alla andra gifta. Men vårt var extra svårt, för vi kommer från olika länder, vi är båda musiker och dessutom kändisar. Men äktenskap var den saken i mitt liv där jag verkligen inte ville misslyckas, tillade hon.

June 02, 2013 Century City, Ca. Gwen Stefani and Gavin Rossdale with sons Zuma and Kingston Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation's 24th Annual "A Time for Heroes" Held at Century Park © LuMarPhoto / AFF-USA.COM 2015-08-02 (c) Empics / IBL
Tillsammans fick paret barnen Kingston, Zuma, och Apollo tillsammans.

Idag delar paret vårdnaden av de tre barnen Kingston, 10, Zuma, 8, och Apollo. Och medan Gavin sörjer det faktum att han inte längre kan erbjuda barnen det hem han och Gwen byggt tillsammans, är han glad att de inte behövt lida av sina föräldrars uppbrott.

Annons

— Det enda bra, för allt är verkligen inte bra, är att vi bryr oss om och älskar våra barn som vi gör. Att vi har gjort allt vi kunnat för att göra denna livsförändring lättare för dem.

Och trots att de senaste 18 månaderna har varit tuffa höjer han fortfarande sin ex-fru och tiden de fick tillsammans till skyarna.

— Vi fick 20 år tillsammans, och det är makalöst bara det. Det är en hel livstid. Jag tycker fortfarande att hon är helt fantastisk. Det var 20 ljuvliga år, och vi har tre underbara barn. Det fanns många positiva saker i förhållandet, och jag tror att ju längre tid som går, desto tydligare kommer de att bli.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons