LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Förvandlingen får Chers vänner att fasa: ”Ansiktet håller på att kollapsa”

04 jun, 2024 
Erika Svensson
cheer
Det är ingen hemlighet att Cher älskar att ”Turn back time” med hjälp av lite plastikkirurgi, men hennes närstående är rädda att hon börjar gå överstyr med ingreppen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson och Filippa Rådins avslöjande om konflikterna: ”Jämnt skägg”Brand logo
Anja Pärson och Filippa Rådins avslöjande om konflikterna: ”Jämnt skägg”

Superstjärnan Cher, 78, är nästan 80 år gammal men man har nästan aldrig kunnat se en enda rynka i hennes ständigt släta ansikte. Hon hymlar inte med att hon gillar att ta hjälp av kosmetiska ingrepp för att hålla huden evigt ung, och förhållandet med hälften så unga Alexander ”AE” Edwards, 38, har knappast fått henne att dra ner på besöken till plastikdoktorn. De allt flitigare behandlingarna har fått hennes nära och kära att frukta att stjärnan kommer få betala ett högt pris som inte består i pengar.

– Hon har gjort om så mycket att folk är rädda att hennes ansikte kommer kollapsa! säger en källa i tidningen Life & Style.

”Döljer ärren från ansiktslyft”

Enligt vännerna är det umgänget med unge AE som har gjort Cher besatt av att föryngra sitt utseende.

– Närstående försöker be henne att lugna sig innan hon blir ansiktet utåt för galna plastikingrepp.

Cher har de bästa kirurgerna som går att köpa för pengar men inte ens de allra bästa kan fortsätta att släta ut och lasra hennes hud för alltid, säger källan.

”Believe”-sångerskan har tidigare erkänt att hon gjort om sin näsa, sina bröst och gjort flera ansiktslyft men hon förnekar starkt det gamla ryktet att hon skulle ha opererat bort revben för att bli smalare. Experter är dock övertygade om att fler ingrepp ligger bakom Chers förvandling.

– Min gissning är att hon döljer ärr från ansiktslyft genom att alltid ha håret utsläppt. Hennes ögonlock ser definitivt ut att vara fixade, säger plastikkirurgen Dr. Otto Placik till tidningen.

Annons