Folkkära skådisens plötsliga dödsdom: ”Kommer inte överleva”

Anne Heche och Ellen DeGeneres.

Det har gått en vecka sedan den folkkära skådespelaren Anne Heche hamnade i koma efter en bilkrasch.
Nu meddelar familjen att hennes tillstånd inte förväntas förbättras, i en enligt tidningen Deadline.
Läs allt här.
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”
0:36

Efter reklamen: Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

(0:36)

Slå på ljud

Skådespelaren Anne Heche, 53, är en amerikansk skådespelare och filmregissör. Hon är kanske mest känd som programledaren och sitcom-skådespelaren Ellen DeGeneres, 64, ex-flickvän under 90-talet.

I det gedigna cv:t hittar vi prestigefyllda roller i populära filmer såväl som tv-serier, så som Sex dagar och sju nätter, L.A. Gigolo och Men in trees.

Under karriären har hon spelat mot stora namn så som Vince Vaughn, 52, Joaquin Phoenix, 47, Nicole Kidman, 55, och Peter Stormare, 68.

Den folkkära Hollywood-profilen i bilolycka – familjens vädjande ord

Den Emmy-belönade skådespelaren var i fredags förra veckan, den 5 augusti, med om en traumatisk bilkrasch. Något som flera amerikanska medier, däribland tidningen Deadline, rapporterat om.

Efter händelsen har familj och vänner till stjärnan gått ut i ett offentligt meddelande och tackat allmänheten för stöd under deras svåra tid.

Vi vill tacka alla för deras vänliga ord och böner för Annes tillfrisknande och tackar den dedikerade personalen och de de underbara sköterskorna som har vårdat Anne på Grossman Burn Center på West Hills sjukhus”, skrev familjen i ett uttalande då.

Oliva Newton-Johns sista ord – innan bortgången

Folkkära skådisens dödsdom – kommer inte överleva

Sedan olyckan har Anne legat i koma och hållits vid liv med hjälp av en respirator. Hennes tillstånd har beskrivits som mycket kritiskt.

Familjen har därför nu tvingats fatta det ofattbart tunga beslutet att avsluta livsuppehållande vård.

– Vi måste tyvärr meddela, att till följd av olyckan, har Anne drabbats av en anoxisk hjärnskada [syrebrist efter hjärtstillestånd reds. anm.] och förblir i koma. Hon förväntas inte överleva, säger en representant från familjen till Deadline.

Vidare kommunicerar stjärnans närmsta att de kommer att möta hennes önskan om att donera hennes organ.

– Det har länge varit hennes val att donera sina organ och hon får livsuppehållande behandling för att avgöra om några organ är livsdugliga, berättade en familjerepresentant för tidningen.

FOTO: Mary Evans Picture

SENASTE NYTT!