Skådespelaren i koma – efter otäcka bilkraschen

Annes krock

Den 5 augusti larmades räddningstjänsten till en adress i Los Angeles efter att en bilist kört in i ett hus som fattade eld.
Föraren fördes akut till sjukhus med allvarliga brännskador och kort senare blev det känt att den skadade var skådisen Anne Heche, 53.
Nu har det kommit nya uppgifter om att Anne ligger i koma.
Stegen faller – lämnar mannen hängandes
0:26

Efter reklamen: Stegen faller – lämnar mannen hängandes

(0:26)

Slå på ljud

Räddningstjänsten berättar för tidningen People att olyckan skapade svåra skador på bostadshuset och orsakade en stor brand. Det tog 60 brandmän över en timme att få branden släckt. Ingen annan person än Anne Heche ska ha kommit till skada.

– Det var en dubbel situation. Vi hade en svår trafikolycka där en kvinna satt fast och vi hade en bil som fattade eld som ledde till att ett hus började brinna kraftigt och nu är så gott som förstört, säger brandmannen Erik Scott till tidningen.

Grannar i området kom till undsättning och gjorde vad de kunde för att få ur Anne ur bilen medan omgivningen fylldes av brandrök.

– Vi var omringade av rök. Vi kollade in och tänkte: ”Hur kunde du överleva det där?” för vi hade till och med svårt att andas utanför huset. Hon hade definitivt änglavakt, hon hade kunnat skadas mycket värre, säger en granne till People.

ANNE

FOTO: JAVIER ROJAS/PI.

Skådespelerskan i koma

Anne ska först ha varit talbar när hon fördes till sjukhuset, men nu vårdas i respirator och hennes tillstånd beskrivs av talespersonen som väldigt kritisk.

– Hon är i koma och har inte återfått medvetandet sedan strax efter olyckan, säger talespersonen till CBS NEWS.

Pappan tappar taget – störtar ner med kläderna på

Se klippet här!

Körde i över 140 kilometer i timmen

Ett vittne berättar för sajten TMZ att stjärnan först krockade med ett lägenhetskomplex och sedan backade ut och kraschade in i det närliggande huset. En fartkamera visade att skådisen innan kraschen körde i över 140 kilometer i timmen och hon ska också ha kört mot en stoppskylt och igenom flera privata buskar.

Exklusivt
TV4:s mörkande – sanningen om avhoppen i Talang

”Sköldpaddan hade tur”

Flera kända namn som tidigare har jobbat med Anne Heche, inklusive Alec Baldwin och hennes ex Thomas Jane, har visat sitt stöd för henne på sociala medier. Deras hyllningsord har kritiserats i kommentarsfälten där flera följare menar att hon utsatte andra för fara.

– Tänk på människorna hon nästan dödade, skriver en person till Alec Baldwin, varpå en annan skriver:

– Hon körde nästan ihjäl folk. Tack gode gud för att det inte var några barn som lekte på gården.

Efter olyckan har grannar i området startat en insamling för att hjälpa kvinnan vars hus blev totalförstört, Lynne Mishele, att kunna bygga upp sitt hem igen.

– Hon hade extrem tur som inte kom till skada, och det samma gäller hennes hundar och sköldpadda, säger en granne till People.

FOTO: JAVIER ROJAS/TT/MEGA/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN