Oliva Newton-Johns sista ord – innan tragiska bortgången

Olivia Newton-John

Skådespelaren Olivia Newton- John dog i Kalifornien, USA.
Hon blev 73 år gammal.
Detta var hennes sista ord på sociala medier.
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder
0:43

Efter reklamen: Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

(0:43)

Slå på ljud

Den brittisk-australiska skådespelerskan Olivia Newton-John var känd från hennes roll som bland annat Sandy i filmen Grease.

År 1992 drabbades hon av bröstcancer, efter en tuff operation lyckades man stoppa spridningen men tillslut kom cancern tillbaka. Hollywoodstjärnan blev 73 år gammal och dog i bröstcancer år 2022.

Oliva Newton- John blev 73 år gammal

Familjen postade ett inlägg på Olivas Instagram efter hennes bortgång. Hon dog fridfullt på sin ranch i södra Kalifornien, USA.

Vi ber er att respektera familjens privatliv under denna svåra tid. Olivia har varit en symbol för hopp i över 30 år och delat med sig av sin kamp mot bröstcancer. Hennes läkande inspiration och banbrytande erfarenhet av växtmedicin fortsätter med Olivia Newton-John Foundation Fund, tillägnad forskning om växtmedicin och cancer”, skriver maken John Easterling i inlägget.

Flera Hollywoodkändisar uttrycker sorgen efter Olivias bortgång

Olivias bortgång gjorde många sorgsna, många kända Hollywood-skådespelare och artister uttryckte sin saknad efter hennes bortgång.

John Travolta, 68, som var Olivias motspelare Danny i Grease uttalade sig om hennes bortgång.

Min kära Olivia, du gjorde alla våra liv så mycket bättre. Din inverkan var otrolig. Jag älskar dig så mycket. Vi kommer att ses på vägen och vi kommer alla att vara tillsammans igen. Din från första stund jag såg dig och för alltid! Din Danny, din John!, skrev John Travolta på sin Instagram.

Musikern Elton John, 75, postade också ett inlägg om Oliva.

Den tråkigaste nyheten att vakna upp till. Olivia var en vacker och modig kvinna som jag aldrig hört klaga över sin sjukdom. En vacker röst och en varm och kärleksfull vän. Jag kommer sakna henne så mycket. Kondoleanser till hennes familj och nära och kära.”, skriver Elton John på sin Instagram.

Skådespelaren Barbra Streisand, 80, skrev:

För ung för att lämna denna värld. Må hon RIP.”, skriver Barbra Streisand på sin Instagram.

Oliva- Newton Johns sista ord

Olivia var en mycket omtalad och en folkkär skådespelare och sångare som lämnade många människor med en enorm saknad.

Hon kämpade mot sin cancer och hade en välgörenhetsorganisation för cancerbekämpning. Men ett inlägg som inte var om hennes organisation var när hon önskade sina tittare en härlig påsk, vilket var hennes sista ord på Instagram, som inte handlade om jobb.

Önskar alla en Glad Påsk denna vackra vårdag!”

John Travolta - 5 saker du inte visste om skådespelaren

Se klippet här!

FOTO: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA, MPNC

FRÅN FÖRSTASIDAN