LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens oro efter bilden – Kim Kardashians svar om North

25 jul, 2018 
Malin Ljung
North West med rakt hår oroar fansen
Reaktionerna var kraftiga efter att Kim Kardashian publicerade en bild på North och pappa Kanye West. Nu svarar tv-profilen på frågorna.
Annons

Kim Kardashian, 37, må ha många järn i luften med inspelningen av Keeping up with the Kardashians och alla sidoprojekt. Men hon har fortfarande fötterna på jorden som mamma, även om hennes fans verkar tro något helt annat.

Häromdagen publicerade nämligen tv-profilen en bild på äldsta dottern North, 5, och maken Kanye West, 41. En tillsynes jättevacker bild då dottern pussar sin skrattande pappa på kinden. Men vissa nitiska följare har istället ställt sig frågande till vad föräldrarna gjort med Norths hår, som på bilden är långt och rakt. I vanliga fall har 5-åringen lockigt hårt och det har kommit många kritiskt ställda frågor om förvandlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Platta inte hennes hår för mycket, det kommer förstöra hennes lockar. Jag gjorde det med mitt hår och det förstörde det, men nu börjar jag äntligen få tillbaka mitt naturliga lockiga hår, skriver bland annat en person enligt Hollywood Life.

Kim Kardashian har uppmärksammat fansens oro för North och under torsdagen gav hon svar på tal om dotterns hårregler, som visar sig vara ytterst stränga.

– Hon får göra det två gånger om året, på sin födelsedag och sin födelsedagsfest! Den här bilden togs i juni när hon fyllde år, skriver Kim Kardashian på Twitter.

Då så, då kan alla oroliga fans lugna ner sig – och vi vet att det dröjer ett år innan vi får se North med rakt hår igen.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons