TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen till attack mot Kourtney Kardashian efter raderade semesterbilden

03 jul, 2018 
Efter en semesterbild som Kourtney Kardashian publicerat rasar fansen, och kort därefter raderade Kourtney bilden.
Annons

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, befinner sig just nu på lyxsemester i Italien tillsammans med pojkvännen Younes Bendjima. Förutom att visa upp en spirande semesterkärlek så har Kourtney visat upp sin enorma resegarderob. Hon har publicerat massor av bilder i olika outfits, och hintat på sin Instagram story att hon har ännu mer med sig.

Men på Instagram rasar flöjlarna efter en specifik Instagram-bild. På bilden står hon i klädd en skjorta med ett budskap samtidigt som hon röker.

Texten på min tröja”, skriver Kourtney Kardashian i bildtexten för att uppmärksamma budskapet.

Och nog är texten motsägelsefull. För på den står det ”No smoking”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bland kommentarerna upprörs flöjlarna nu över att hon ignorant står med en cigg i handen på bilden, men vad fansen rasar över mest är att de tvivlar på att hon faktiskt röker på riktigt och anser därför att bilden blir ännu mer olämplig.

”Hon äter inte ens någonting som innehåller gluten så tror ni verkligen att hon skulle röka, på riktigt?”, skriver en.

Annons

”Om du inte ens röker, varför lägger du då ut en bild när du håller i en cigarett? Tycker du att det är coolt? Eller att du är en bra förebild till dina barn? Osmart gjort för en annars ansvarsfull mamma”, skriver en annan.

”Kourtney gör precis tvärtemot vad man vill se. Hon ser glad ut samtidigt som hon håller i en cigg? Det är idiotiskt, och samma sak med tröjan”, skriver ännu en.

Men kort efter att fansen rasat mot Kourtney raderade hon bilden från Instagram. Kanske insåg hon att det inte var smart att posta bilden efter hennes fans kritik.

Se raderade bilden här:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons