Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens glädje efter händelsen mellan Lady Gaga och Bradley Cooper

Flörten mellan Lady gaga och Bradley Cooper under oscarsgalan

Att fansen vill se en romans mellan Lady Gaga och Bradley Cooper råder det inga tvivel om. Efter showen under nattens Oscarsgala verkar fansen numera övertygade om att något mer än vänskap är på gång...

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta , 33, och Bradley Cooper, 44, tog publiken med storm med filmen A star is born där de båda har en varsin huvudroll. Under blanda annat Grammy Awards och under nattens Oscarsgala har de fått motta flera priser. Musiken från filmen är numera på allas läppar. Men det är inte det enda som är på folks läppar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Förra veckan kom beskedet om att Lady Gaga och fästmannen Christian Carino, 50, brutit sin förlovning.

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut, egentligen ingen big deal, det bara rann ut i sanden, berättar en källa för den amerikanska sajten People.

Redan innan det hade fansen börjat spekulera i att det skulle pågå en romans mellan Lady Gaga och Bradley Cooper. Det hela uppdagades när Lady Gaga första gången syntes utan sin förlovningsring tidigare i år. Ja, nog är det många som vill se en verklig kärleksrelation mellan partnerna, och inte bara i filmen.

”Lady Gaga bröt sin förlovning för att hon i hemlighet är kär i Bradley Cooper.. Uppenbarligen”, skrev en person på Twitter när Lady Gaga dök upp utan sin ring.

”Lady Gaga saknade sin förlovningsring på Grammys. Det är för att hon är kär i Bradley Cooper och min fantasi kommer att spela på detta. Låt mig ha det här”, skrev en till på Twitter.

Fansens jubel efter Oscarsgalan

Under nattens Oscarsgala uppträde Lady Gaga och Bradley Cooper med låten Shallow från A star is born, i en mycket kärleksfull anda. Överallt på internet kan vi se glädjetjut och starka reaktioner från fansen.

Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga”, skriver ett fan på Twitter efter uppträdandet.

Om du försöker säga mig att Bradley Cooper och Lady Gaga inte är kära så kommer jag att kalla dig för lögnare”, skriver en annan.

Jag var väl inte ensam om att vänta mig ett hångel här?”, skriver ännu en samtidigt som hen delar en bild av Lady Gaga och Bradley Cooper på scen.

Under fredagskvällens fest inför Oscarsgalan syntes Lady Gaga och Bradley Cooper ihop, och enligt en källa på plats var de mer kärvänliga än vanligt.

– De såg så intima ut, de verkade nästan som ett par, berättar en källa till US Weekly.

Enligt samma källa ska Christian Carino varit på plats på samma fest, han ska kort ha sagt hej till Lady Gaga och sedan befunnit sig i ett annat rum resten av kvällen.

Och bara för att Lady Gaga numera är singel betyder det inte att Bradley Cooper är det. Han har varit tillsammans med fotomodellen Irina Shayk, 33, sedan ungefär fyra år tillbaka och paret har dottern Lea, 1, tillsammans. Irina befann sig i publiken under galan, men det hindrade inte Bradley för att genomföra den kärleksfulla showen med Lady Gaga framför ögonen på henne.

Se bilderna på Bradley Cooper och Lady Gaga under Oscarsgalan:

Lady Gaga och Bradley Cooper under Oscarsgalan.

Lady Gaga och Bradley Coopers kärleksfulla show under Oscarsgalan.

Lady Gaga och Bradley Coopers kärleksfulla show under Oscarsgalan.

Efter showen anar fansen en romans mellan Lady Gaga och Bradley Cooper.

LÄS MER: Beskedet: Lady Gaga och Christian Carino bryter förlovningen

LÄS MER: Därför tror fansen att Lady Gaga och Bradley Cooper har en romans

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN