Artikeln innehåller reklamlänkar

Beskedet: Lady Gaga och Christian Carino bryter förlovningen

Lady gaga har brutit sin förlovning

Efter att Lady Gaga dykt upp utan sin förlovningsring är det nu bekräftat – hon och fästmannen Christian Carino har brutit upp.

Artisten Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, hittade kärleken i agenten Christian Carino, 50, som även har stora namn som Justin Bieber, 24, Christina Aguilera, 38, Jennifer Lopez, 49, och Miley Cyrus, 25, i sitt stall.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Paret började dejta för två år sedan men det var inte förrän förra året som Lady Gaga bekräftade att de förlovat sig under ett tal hon höll när ELLE firade 25 år. Då tackade hon sin fästman från scenen. En förlovning som nu är bruten, enligt sajten People.

Utan ring under galan

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut, egentligen ingen big deal, det bara rann ut i sanden, berättar en källa.

Det var på Grammy-galan 19 februari som Lady Gaga kom utan sin förlovningsring och inte nämnde Christian i sitt tal när hon vann pris för bästa popduo med låten Shallow.

– Det finns ingen lång dramatisk historia, förklarar nu Lady Gagas talesman.

Paret syntes tillsammans första gången i pausen under Super Bowl den 5 februari för två år sedan. Det var precis innan Lady Gaga skulle gå upp på scenen som Christian inte kunde hålla sig utan grabbade tag om hennes midja, gav henne en stor blöt puss på kinden samtidigt som Lady Gaga leende tog en selfie, som världen fick veta att de var ett par första gången.

Därefter, under en konsert i februari 2017,  sågs de offentligt ihop. Efter att ha avslutat ett fem år långt förhållande med Taylor Kinney förväntade hon sig inte att träffa någon så snabbt, men Christian var införstådd med hennes karriär och vad som krävs för att vara en av världens största artister.

LÄS MER: Därför tror fansen att Lady Gaga och Bradley Cooper har en romans

LÄS MER: Lady Gaga oigenkännlig – se bilderna som förvånar fansen

FOTO: TT

SENASTE NYTT!