Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför tror fansen att Lady Gaga och Bradley Cooper har en romans

Fansen är säkra på att Lady Gaga och Bradley Cooper är kära

Miljontals biobesökare har sett Lady Gaga och Bradley Cooper spela ett kärlekspar i den populära filmen A star is born. Nu är fansen övertygade om att det även är kärlek mellan duon i verkligheten.

Artisten Lady Gaga, 32, har gjort succé i populära filmen A Star is Born där hon spelar mot Bradley Cooper, 44. Nyligen gick artisten hem med tre priser från prestigefulla Grammy Awards – och ett av priserna var för bästa popduo tillsammans med Bradley för låten Shallow från succéfilmen.

Den 44-åriga skådespelaren var inte på plats under prisutdelningen, så Lady Gaga höll det känslosamma tacktalet ensam, där hon bland annat visade sin uppskattning för kollegan.

– Jag vet att han vill vara här. Bradley, jag älskade att sjunga den här låten med dig, sa stjärnan.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I filmen spelar duon ett kärlekspar och efter att ha sett kemin mellan de två på bioduken, så är det många fans som tycker att kärleken borde vara verklighet även utanför filmen. Det finns nu många som också hävdar att de är stensäkra på att det faktiskt är något mer än vänskap mellan kollegorna, det rapporterar Cosmopolitan.

”Bradley Cooper och Lady Gaga är kära i hemlighet och ingen kan övertyga mig om något annat”, är ett exempel på en Twitteranvändare som tror att det är kärlek i luften mellan skådespelarna.

Stark kemi i verkligheten

Det är inte bara i filmen som duon har en stark kemi menar fansen. När de såg Lady Gaga och Bradley uppträda tillsammans i Las Vegas, tyckte många att de såg en stark kemi mellan dem.

”De är kära på riktigt. Vem faller inte för Gaga”, skrev en Twitteranvändare efter uppträdandet.

Andra fans tror på den hemliga romansen på grund av det ryktade uppbrottet mellan Lady Gaga och fästmannen Christian Carino, 50. På Grammy Awards kom artisten nämligen både utan fästman och utan sin förlovningsring och det var just detta som drog igång ryktet om att det tagit slut.

Enligt Cosmopolitan följer inte heller Lady Gaga sin fästman på Instagram längre. Men å andra sidan är det oklart om hon ens har följt honom någon gång. Oavsett hur det ligger till med avföljning eller inte, så reagerade fansen i alla fall starkt på att Lady Gaga gick på galan utan sin förlovningsring. Några fans delade med sig av sina tankar kring detta på Twitter:

”Lady Gaga bröt sin förlovning för att hon i hemlighet är kär i Bradley Cooper.. Uppenbarligen.”

”Lady Gaga saknade sin förlovningsring på Grammys. Det är för att hon är kär i Bradley Cooper och min fantasi kommer att spela på detta. Låt mig ha det här”

Lady Gaga om att dejta skådespelaren

Det är dock inte bekräftat att Lady Gaga är singel. Men det vi vet är att Bradley inte är det, ska tilläggas.

44-åringen har varit tillsammans med fotomodellen Irina Shayk, 33, sedan ungefär fyra år tillbaka och paret har dottern Lea, 1, tillsammans.

Så om fansens påståenden om att det är kärlek i luften mellan kollegorna stämmer eller inte vet vi för tillfället inte. Men enligt Cosmopolitan ska Lady Gaga tidigare ha sagt att hon aldrig skulle dejta Bradley. Artisten fick frågan när A Star is Born fortfarande spelades in.

– Absolut inte! Jag älskar redan alla och idén är att om du verkligen älskar någon, så sätter du det viktigaste först och det är filmen. Sanningen är, att det viktigaste för mig är att se till att vi berättar en historia som berör flera miljoner människors hjärtan som kommer och ser den, sa Lady Gaga till radioprogramledaren Howard Stern.

LÄS MER: Fansens oro efter detaljen i bilden på Lady Gaga: ”Bekymrad”

LÄS MER: Lady Gaga oigenkännlig – se bilderna som förvånar fansen

FOTO: IBL/Richard Young 

SENASTE NYTT!