TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chocken efter nya bilden på Kylie Jenner – hemliga detaljen avslöjad

15 jan, 2018 
Ryktet har sagt att Kylie Jenner är gravid i månader, men varken hon eller någon annan har bekräftat det än. Men nu har Kourtney Kardashian lagt ut en bild på Kylie där man kan se att hon inte är gravid och fansen undrar: betyder det här att hon inte väntar barn?!
Annons

I månader har vi undrat, är det som ryktet säger? Är Kylie Jenner, 20, gravid? I månader ryktades det om att två systrar i klanen hade ett varsitt barn i magen samtidigt, och till sist gick Khloé Kardashian, 33, ut med att det stämde – i alla fall vad det gällde henne. Men från Kylie har det varit total tystnad, och inte ens bilder kan avslöja om hon ruvar på en bebis. För hon har nämligen inte fastnat på en enda bild under dessa månader, och det enda hon fotar av sig själv är selfies där man bara ser ansiktet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har en annan syster, Kourtney Kardashian, 38, postat en bild på Instagram där hon sitter tillsammans med Kendall Jenner, 22, och Kylie, och på bilden är Kylie inte gravid. Bland kommentarerna undrar fansen: betyder det här att Kylie inte väntar barn?

Va? Är Kylie inte gravid?”, skriver en följare och ”Kylie ser inte ut att vara gravid trots allt”, skriver en annan.

Och en annan tror sig ha listat ut vad allt handlat om: ”Plottvist: Kylie var aldrig gravid, hon försökte bara få ännu mer publicitet än innan”.

Men sanningen är att bilden är tagen för flera månader sedan, närmare bestämt i augusti förra året. Det var innan spekulationerna kring att Kylie var gravid hade startat.

Foto: IBL, Instagram

Annons