LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansen rasar efter Madonnas bild på tvillingarna: De kan dö!

12 jan, 2018 
Fansen är inte nöjda på Madonna. Efter att hon lagt ut en bild på sina yngsta tvillingar på Instagram rasar de. Anledningen? De anser att hon struntar i barnens säkerhet.
Annons

Madonna Ciccone, 59, är en supermamma med flera barn. Men just nu är hennes fans inte helt nöjda med hur hon tar hand om de yngsta i skaran. På Instagram har hon lagt ut en bild på sina tvillingar Estere Ciccone och Stelle Ciccone, 5, där de somnat i baksätet bilen. Gulligt kan man tycka, och det finns det folk som tycker. Men det finns också andra detaljer som följarna bestört reagerar över. I kommentarsfältet är Madonnas fans nu både oroliga och upprörda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”De ska vara fastspända med ett säkerhetsbälte med fem punkter. Det är inte säkert för dem att sitta med ett vanligt! Gör om!”, skriver en.

”Men vart är deras bilbarnstolar?!”, skriver en annan.

”De borde sitta i bilbarnstolar! Om det här var i Europa så hade du brutit mot lagen! Även om du är någon annan stans än där så gör det för barnens säkerhet!”, skriver ännu en.

Ja, enligt Trafikverket rekommenderar läkare och forskare att barn ska sitta i bältesstol eller bälteskudde tills de är 10–12 år, och det är riktlinjer som inte bara gäller i Sverige. Eftersom att tvillingarna endast är fem år jublar inte fansen när de ser hur Madonna hanterar deras säkerhet i bilen.

Foto: IBL, Instagram

Annons