LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter grova anklagelsen – nu talar Madonna ut

08 sep, 2017 
AvJoakim Almén
2008 anklagades världsstjärnan för att ha kidnappat sitt eget barn, 11-åriga sonen David, från ett barnhem i Malawi. Nu, nio år senare, berättar hon om den jobbiga tiden: – Jag brukade gråta mig till sömns, säger hon.
Annons

Turerna har varit många kring Madonnas, 59,  adoption av sonen David Banda, 11, från Malawi. Förutom tidigare kidnappningsanklagelser har röster höjts om att hon är olämplig att ta han om barn. Hon har varit i rätten i Malawis högsta domstol, där hon tillslut vann målet. Nu uttalar hon sig om den jobbiga tiden.

– Sättet jag behandlades på – det sexistiska beteendet – var löjligt, säger hon i tidningen People.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Bara för att jag är en offentlig person vill folk inte uppfattas som om de specialbehandlar mig. Därför får jag det jobbigare.

Hon kan för sitt liv inte förstå de hårda orden som riktades mot henne i samband med att hon adopterade David, som då led av malaria och lunginflammation.

– I mitt stilla sinne tänkte jag, ”Vänta ett tag. Jag försöker rädda någons liv. Varför får jag så mycket skit just nu?”, säger hon och fortsätter.

– Jag gjorde allt enligt regelboken.

Popstjärnan menar att perioden var en av de svåraste upplevelser hon haft.

– Jag hade några riktigt mörka stunder, men jag är en fajter.

Även om tiden var jobbig ångrar hon inget.

– Det är så värt det, säger hon.

Madonna har, förutom David, sen tidigare de biologiska barnen Lourdes, 20, Rocco, 17, adoptivbarnen Merci, 11 och tvillingarna Esther och Stella, 5.

Annons