LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Madonna i storbråk med exet – säljer hennes trosor för miljoner

08 jan, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Popdrottningen Madonnas ex kräver henne på rekordsumma – för att stoppa en nätauktion av hennes 24 år gamla underkläder!
Annons

Nog för att hon är känd som en ”Material girl”, men  Madonna, 59,  är även generös med att dela med sig av sina materiella ting, på både gott och ont. Nu har hennes givmildhet dock lett till en dyr rättstvist på grund av stjärnans… Underkläder!

Under det korta förhållandet med Peter Shue 1994 ska Madonna ha gett pojkvännen ett par av sina använda trosor. Men det skulle hon kanske inte ha gjort, för hennes ex kan tydligen inte skilja på rätt och fel.

Peter har nämligen lagt ut de kändisburna trosorna till försäljning på en auktionssajt, och kräver hisnande 170 miljoner kronor från superstjärnans team för att få ett stop på auktionen! Trosbråket har nu lett till en infekterad rättstvist mellan exen.

– Vi har varsin advokat som har försökt komma överens om en summa. Men summan jag vill ha och summan hon erbjuder är inte den samma, säger Peter till sajten Radar Online och fortsätter:

Annons

– Jag vill ha betalt för all tid jag tillbringade i finkan. 8 miljoner för varje år och jag satt inne i 21 år.

Efter förhållandet med sångerskan åkte Peter nämligen fast för att vara en del av en drogkartell, och han har anklagat sångerskan för att ha varit den som introducerade honom för de kriminella kretsarna. Han dömdes till ett långt fängelsestraff, men släpptes fri 2016. Eftersom parterna ännu inte har kommit överens om en summa för plagget är han nu övertygad om att Madonna själv kommer att buda på sina gamla underkläder för att få ett slut på dramat.

– Jag tror hon kommer att buda själv. Istället för att köpa min tystnad tror jag hon kommer att skicka någon som budar hem trosorna i auktionen istället.

Det återstår att se vad slutsumman för trosorna hamnar på – och om det blir Madonna eller någon annan som kammar hem den åtråvärda trosan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons