Ilskan efter Tori Spellings nya bild: ”Straffa den personen!"

15 jan, 2018 
Tori Spellings fans rasar efter att hon lagt ut en bild av sig själv i halvkroppsfigur och hävdar att bilden är uppenbart photoshopad.
Annons

Det har sedan länge varit känt att Tori Spelling, 44, och maken Dean McDermott, 51, har det tufft med ekonomin efter enorma skulder och rättegångar. Och annat som är i hetluften när det gäller stjärnorna är att det ryktas om att de väntar sitt sjätte barn.

Men nu är det något helt annat än det som stjäl publikens uppmärksamhet. En bild som Tori har lagt ut på Instagram får fansen att rasa. Hon uppmanar sina 1,1 miljon följare att testa en bantningsprodukt som hon själv testar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det är ett nytt år och tid för förändringar”, skriver hon.

Men fansen hävdar nu att bilden är photoshopad, vilket framför allt ska märkas i busken bakom och på hennes armar och händer.

”Jag är ett stort fan, men det här är det värsta photoshop-jobb jag har sett. Kom igen, du kan göra bättre än det här”, skriver en.

”Vad är det där? Varför ser armen ut som att den tillhör en docka?”, skriver en annan.

”Vad är felet med ditt långfinger och din arm? Straffa den personen som har redigerat den här bilden”, skriver ännu en.

Annons

Foto: IBL, Instagram

Annons