Uppgifter: Tori Spelling gravid med sjätte barnet

Tori Spelling fick sitt senaste barn för bara månader sedan, men nu ryktas det om att baby nummer sex är på väg. Samtidigt som både maken Dean McDermott och Tori själv kan riskera fängelse...

Det ryktas om att skådisen tillika supermamman Tori Spelling, 44, väntar ännu ett barn! Hon har redan fem små knoddar att rå om, och den senaste kom så sent som i mars tidigare i år. Men nu verkar det som att baby nummer sex är på väg.

Om det stämmer att familjen går från sju till åtta inom en snar framtid så finns det lite problem hos familjen Spelling. Tiden passar sig inte riktigt. Maken Dean McDermott, 51, riskerar för tillfället fängelse för att ha vägrat betala underhåll till sin ex-fru för deras gemensamma barn.

Men det är inte bara maken som är i blåsväder. Det är ingen hemlighet att Tori och Dean har haft det tufft ekonomiskt sedan 2016, när deras skyhöga skulder gick så långt att de hamnade i rättegång – två gånger. Enligt vänner är situationen redan ohållbar som den är.

– Det känns som att Tori drömmer sig bort till en drömvärld. Hon kan inte handskas med den ekonomiska krisen och flyr från den genom att spendera ännu mer pengar!, berättar en källa för sajten Radar Online.

Men det är inte bara maken som kan riskera fängelse, utan även hon. I hennes fall handlar det om skattefusk.

– Om hon är skyldig kan hon få upp till fem års fängelse, fortsätter källan till sajten.

LÄS OCKSÅ: Nyblivna fembarnsmamman Tori Spelling riskerar fängelse – stäms på rekordsumma

LÄS OCKSÅ: Efter krisen – Tori Spellings make riskerar fängelse

Foto: IBL

SENASTE NYTT!