Fansen jublar efter nya bilderna – övertygade om att Cameron Diaz är gravid

Det råder babyboom i Hollywood. Senast var det Kylie Jenner som kom med den glädjande nyheten om att hon blivit mamma, men det står fler på tur. Stjärnor som bland annat Chrissy Teigen går i väntans tider, men också skådespelerskan Cameron Diaz. Cameron har på senare tid desperat försökt gömma sin babymage – precis som Kylie, och nu reagerar fansen...

Cameron Diaz, 45, har siktet inne på att bli mamma för första gången. Tillsammans med maken Benji Madden, 38, ska paret enligt källor bli föräldrar.

Cameron har inte själv uttalat sig om läget, men nu börjar det minst sagt bli svårt att dölja magen – precis som det blev för både Kylie Jenner, 20, och Khloe Kardashian, 33. Numera syns hon alltmer iförd alldeles för stora och säckiga kläder, något hon aldrig tidigare haft förr. Enligt källor till tidningen RadarOnline ska stjärnan varit desperat över att bli gravid innan det var försent. Nu verkar drömmen slagit in för skådespelerskan.

– De har gått igenom flera IVF-behandlingar för att försöka få Cameron gravid, säger den nära källan till tidningen och fortsätter:

– Man kan knappast vänta på att få se vilken typ av mamma hon kommer att bli.

Benji och Cameron gifte sig 2005 men har båda fokuserat hårt på sina karriärer – Cameron med skådespeleriet och Benji med rockbandet Good Charlotte. Vilken månad Cameron nu ska vara i framgår inte men ska vara väldigt lycklig över att vänta sitt första barn med maken:

– Cameron är förväntansfull inför allt och hon har sagt till sina närmsta vänner att hon aldrig varit så lycklig som hon är nu, avslutar källan.

Sugen på att se bilderna på en gravid Cameron? Klicka här.

Skådespelerskan Cameron Diaz sägs gå i väntans tider.

Cameron och maken Benji Madden har varit ett par i flera år och gifte sig 2005. Nu ska de ta relationen ytterligare ett steg.

Cameron har synts i flera hyllade filmer, bland annat i ”Snygg, sexig, singel” där hon spelade singel mot Selma Blair och Christina Applegate, 2002. 

LÄS MER: Cameron Diaz kan inte slita sig från sin Benji: ”Det är så här äkta kärlek är!”

LÄS MER: Fansen jublar efter detaljen i nya bilden på Cameron Diaz

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!