LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Fansen jublar efter nya bilderna – övertygade om att Cameron Diaz är gravid

09 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Det råder babyboom i Hollywood. Senast var det Kylie Jenner som kom med den glädjande nyheten om att hon blivit mamma, men det står fler på tur. Stjärnor som bland annat Chrissy Teigen går i väntans tider, men också skådespelerskan Cameron Diaz. Cameron har på senare tid desperat försökt gömma sin babymage – precis som Kylie, och nu reagerar fansen...
Annons

Cameron Diaz, 45, har siktet inne på att bli mamma för första gången. Tillsammans med maken Benji Madden, 38, ska paret enligt källor bli föräldrar.

Cameron har inte själv uttalat sig om läget, men nu börjar det minst sagt bli svårt att dölja magen – precis som det blev för både Kylie Jenner, 20, och Khloe Kardashian, 33. Numera syns hon alltmer iförd alldeles för stora och säckiga kläder, något hon aldrig tidigare haft förr. Enligt källor till tidningen RadarOnline ska stjärnan varit desperat över att bli gravid innan det var försent. Nu verkar drömmen slagit in för skådespelerskan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har gått igenom flera IVF-behandlingar för att försöka få Cameron gravid, säger den nära källan till tidningen och fortsätter:

– Man kan knappast vänta på att få se vilken typ av mamma hon kommer att bli.

Benji och Cameron gifte sig 2005 men har båda fokuserat hårt på sina karriärer – Cameron med skådespeleriet och Benji med rockbandet Good Charlotte. Vilken månad Cameron nu ska vara i framgår inte men ska vara väldigt lycklig över att vänta sitt första barn med maken:

– Cameron är förväntansfull inför allt och hon har sagt till sina närmsta vänner att hon aldrig varit så lycklig som hon är nu, avslutar källan.

Sugen på att se bilderna på en gravid Cameron? Klicka här.

Foto: IBL

 

Annons