LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Fansen jublar efter detaljen i nya bilden på Cameron Diaz

08 jan, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Är det här bilden som bekräftar att Cameron Diaz och maken Benji Madden väntar sitt första kärleksbarn?
Annons

I somras rapporterades det om att skådespelerskan Cameron Diaz, 45, och hennes make sedan tre år, Good Charlotte-gitarristen Benji Madden, 38, hade en fnurra på tråden. De äktenskapliga bråken ska ha handlat om parets problem att få barn, som bland annat tidningen OK! skrivit om.

– Hon vet hur gärna Benji vill ha barn, så hon är frustrerad och det känns som ett misslyckande, ska en källa ha sagt och berättade vidare att Camerons stress över att inte bli gravid gick ut över förhållandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Stjärnorna hade försökt att bli gravida med hjälp av provrörsbefruktning, så kallad ivf, men inte lyckats.

Men nu kan lyckan ha vänt. På nytagna bilder ser Cameron betydligt rundare ut om magen än vad hon gjort förut. Bilderna får världen att jubla, även om inget är säkert än.

På bilden håller Cameron Diaz handen beskyddande över magen, vilket enligt vissa kan tolkas som att hon skulle vara gravid. Även om en uppgiftslämnare i Us Weekly dementerar gravidryktena.

Annons

– Det har varit en lång, svår kamp med många upp- och nedgångar, säger personen och fortsätter:

– Cameron skulle över allt annat vilja bli mamma.

Enligt källan är paret öppna för alla sätt att bli föräldrar.

– De vet inte hur det kommer att bli, antingen naturligt, genom adoption eller surrogatskap, men de ger inte upp. Det har varit en berg och dalbana av känslor, men fortfarande tror de att det ska bli ett lyckligt slut.

Annons