LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Cameron Diaz kan inte slita sig från sin Benji: "Det är så här äkta kärlek är!"

15 apr, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Cameron Diaz berättar allt om den omedelbara attraktionen till Benji Madden. Hon visste att det skulle bli hennes man första gången hon såg honom.
Annons

Cameron Diaz, 43, och Good Charlotte-artisten Benji Madden, 37, var två man inte direkt trodde skulle börja dejta. Men för paret själva var kärleken både omedelbar och självklar. I en öppenhjärtig intervju med radiovärden Andy Cohen berättar Cameron nu om första mötet med Benji, som hon träffade våren 2014 via hans svägerska Nicole Richie, 34.

– Det är som när vissa säger: “Du vet när du vet”. Jag hade undrat vad det betydde. Och så: “Ja, nu fattar jag”. Du vet när du vet. Typ det här är min man.

Cameron Diaz och Benji Madden har inga problem med att visa upp sin kärlek om dagarna.

Vidare berättar skådespelerskan att hon aldrig tidigare förstått hur “het” han var.

Annons

– Det första jag sa när jag träffade min man var: “Han är het”. Varför visste jag inte det här innan? Vi hade aldrig umgåtts i samma cirklar… Du vet, ingenting spelar roll nu när jag har min man. Jag kommer inte ens ihåg något annat.

Cameron Diaz och Benji Madden gillar att pussas!

Efter sju månaders dejtande vigdes paret den 5 januari 2015 i en judisk ceremoni i sitt gemensamma hem i Beverly Hills. Kändisbröllopsfixarna Yifat Oren och Stefanie Cove lät resa ett stort partytält med mängder av vita blommor och levande ljus och trots att det var många på plats lyckades de göra det väldigt personligt, enligt en källa till paret.

Annons

– Vi kunde inte vara lyckligare över att få börja vårt nya liv ihop i sällskap av vår närmaste familj och vänner, sa de nyblivna makarna i ett gemensamt uttalande.

Cameron Diaz och Benji Madden vigdes här.

Två månader senare chockade rockaren kvinnan i sitt liv med en tatuering. På sin överkropp lät Benji pränta in “Cameron” i snirkliga svarta bokstäver.

– Ingen annan kan jämföras med honom. Det här är på riktigt. Det är så här äkta kärlek är. Det här är vad förpliktelser och hängivenhet handlar om. Personen du skapar ditt liv med, säger aktrisen om den stora kärleken i radiointervjun.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons