Fansen häpnar efter Victoria Beckhams film på 6-åriga dottern: "Jag kan inte förstå..."

Victoria Beckhams privata video på dottern Harper Beckham

Victoria Beckham blev nyligen utskälld efter att ha publicerat en stötande bild på 6-åriga dottern Harper. Nu har hon istället delat med sig av en video som får hennes följare att häpna.

Victoria Beckham, 44, har hållit ihop med fotbollslegenden David Beckham, 42, i över 20 år trots att det blåst hårda stormar tidvis i deras förhållande. På varsitt håll har de otroligt framgångsrika karriärer och tillsammans har de blivit ett av världens mest ikoniska par, både inom mode och familjeliv. Paret har fyra barn tillsammans; dottern Harper, 6, och sönerna Brooklyn, 19,  Romeo, 15, och Cruz, 13.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Hela familjen är väldigt aktiva på sociala medier och inte minst föräldrarna. Victoria är inte snål med att dela med sig av familjens vardagliga liv med barnen på sitt Instagram-konto. Nyligen delade hon en video på dottern Harper Beckham, 6, när hon sitter i klädd sin skoluniform med två flätor i håret och läser ur sin anteckningsbok från skolan och hela världen häpnar över dotterns fina ord.

– Hej, jag heter Harper. Jag är sex år gammal, nästan sju och jag älskar böcker och även min familj. Min familj består av Cruz, Romeo, Brooklyn, mamma och pappa, läser Harper högt i videon.

Men det är inte bara de fina orden som får fansen att smälta i Victorias kommentarsfält på Instagram. Många är otroligt imponerade av Harpers ovanligt eleganta och fina uttal också.

“Hon pratar så himla gulligt”, skriver en av den forna Spice Girls-medlemmens följare i kommentarsfältet.

“Jag kan inte förstå att hon verkligen pratar sådär. Fantastiskt!”, skriver en annan.

“Perfekt flyt Harper”, skriver en tredje.

Många kommer också med förslaget om att dottern ska gå i sina föräldrar fotspår och ta ytterligare ett steg in i rampljuset, fast med en egen karriär. Victorias följare tycker att Harper och hennes röst skulle passa perfekt i animerade filmer. Kanske också att Harper själv skulle bli skådespelare.

Nyligen publicerade modeikonen en annan bild på sin dotter när hon var ute och red, en bild som skapade mycket ilska hos hennes följare. Hästen som hon red på hade nämligen en krona inrakad bakom sadeln och det gillade inte hennes fans. De sa att det var en smärtsam process för hästen att gå igenom. Nu verkar dock alla bara ha gott att säga om lilla Harper.

Victoria Beckham har på senare år ägnat sig åt att designa.

David Beckham möter kritik för en bild med dottern Harper.

Under 90-talet tillhörde Victoria en av medlemmarna i tjejgruppen ”Spice Girls”.

Hetast på Hänt-TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot Victoria Beckham efter bilden på 6-åriga dottern: ”Verkligen sorgligt”

LÄS OCKSÅ: Beckhams kärlekssvek mot flickvännen – här kysser han mystisk brunett

Foto: IBL