Familjen bekräftar Kylie Jenners graviditet – bryter tystnaden

Under gårdagen kunde vi rapportera att Kylie Jenner väntar sitt första barn. Nu går Caitlyn Jenners representater ut och bekräftar uppgifterna som under en tid varit kända inom familjen.

Kylie Jenner, 20, väntar sitt första barn med pojkvännen Travis Scott, 25. Än har reality-stjärnan inte gått ut med någon kommentar om sin graviditet, men någon som valt att göra det är Caitlyn Jenner, 67, som via sina representanter låter hälsa att hon vetat om dotterns graviditet ett tag, skriver The Sun.

– Allt jag kan säga är att det var ett tag sedan, säger en representant till Caitlyn som inte vill ge någon mer utförlig kommentar om graviditeten, än att familjen fått beskedet tidigare.

Kylies pappa Caitlyn Jenner ska enligt uppgifter som kom under gårdagen, inte vara särskilt nöjd över hennes yngsta dotters graviditet. Enligt sajten Hollywood Life är Caitlyn “chockad och besviken” över detta.

– Hon tycker att Kylie är alldeles för ung för att få barn, och att hon borde ha väntat tills hon är i ett långsiktigt förhållande. Caitlyn Jenner är bekymrad över att Kylie och Travis inte varit tillsammans så länge och att en bebis kommer sätta stor press på deras förhållande, men Kylie tror det motsatta – att hon och Travis kommer vara tillsammans för alltid, säger en källa.

Enligt uppgifter är Kylie Jenner gravid och väntar sitt första barn i februari

Pappan till Kylies barn är hennes pojkvän Travis Scott. 

Kylie och Travis har varit ett par sedan början av året. 

I juli började de berätta för sina vänner att de skulle bli föräldrar

Kylie är expert på att gömma magen

Men ibland kikar den fram.

Hennes syster Kim Kardashian väntar också barn via surrogat. 

Tidigare var Kylie tillsammans med rapparen Tyga. 

Enligt uppgifter till The Sun ska Caitlyn vara oroad över dotterns graviditet då hon och pojkvännen Travis Scott endast varit tillsammans under en kort period.

– Hon tycker att Kylie är alldeles för ung för att bli mamma, och tycker att hon borde ha väntat tills hon har varit i ett förhållande ett tag, säger en källa till sajten Hollywoodlife, som fortsätter:

– Caitlyn är orolig över att Kylie och Travis har dejtat så pass kort tid, och att en bebis kommer att innebära en stor belastning på deras förhållande.

Men Caitlyns åsikt är ju när allt kommer omkring oviktig, eftersom den enda som faktiskt kan ta beslutet om att behålla barnet är Kylie själv. Och hon tror på motsatsen till vad blivande morfar Caitlyn säger:

– Hon tror att hon och Travis kommer att vara tillsammans för alltid, säger samma källa till Hollywoodlife.

Läs också: Första orden om Kylie Jenners graviditet: ”Chockad och besviken”

Läs också: Kendall om sorgen efter sin pappas könskorrigering: ”Grät”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!