LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Första orden om Kylie Jenners graviditet: "Chockad och besviken"

25 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Kylie Jenner väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Travis Scott. Men alla tycks inte vara glada över nyheten.
Annons

Dokusåpastjärnan Kylie Jenner, 20, väntar sitt första barn, enligt uppgift till The Sun. Hon och pojkvännen Travis Scott har varit ett par sedan i april. Den senaste tiden har det spekulerats i om det unga paret väntar smått.

Kylies pappa Caitlyn Jenner ska enligt uppgift inte vara särskilt nöjd över hennes yngsta dotters graviditet. Enligt Hollywood Life är Caitlyn “chockad och besviken” över detta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon tycker att Kylie är alldeles för ung för att ha en bebis, och att hon borde ha väntat tills hon var i ett långsiktigt förhållande. Caitlyn Jenner är bekymrad över att Kylie och Travis inte varit tillsammans så länge och att en bebis kommer sätta stor press på deras förhållande, men Kylie tror det motsatta – att hon och Travis kommer vara tillsammans för alltid, säger en källa.

Enligt TMZ har Travis Scott berättat för sina vänner att paret väntar en flicka och att han är väldigt glad över att han ska bli far.

Redan den 12e juni twittrade Travis Scott att han hade “den bästa dagen i sitt liv”.

Då var det ingen som reagerade över hans tweet, men idag har fansen börjat undra om den 12 juni var dagen då han fick veta att han skulle bli pappa.

“Det här var dagen då du fick veta”, skriver en följare.

“Fick reda på att Kylie Jenner var gravid”, skriver en annan.

“Gratulerar, en sann välsignelse”, skriver en tredje.

FOTO: Twitter, IBL

Annons