LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter uppbrottet: Zayn Malik och Gigi Hadid tillsammans igen

02 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Zayn Malik och Gigi Hadid är tillsammans igen.
Gammal kärlek rostar aldrig, sägs det ju. Nu har artisten Zayn Malik och supermodellen Gigi Hadid återförenats efter uppbrottet i mars.
Annons

I mars nåddes vi av den tråkiga nyheten att forne One Direction-stjärnan Zayn Malik, 25, och modellen Gigi Hadid, 23, hade separerat efter drygt två år ihop.

”Gigi och jag hade ett otroligt meningsfullt, kärleksfullt och roligt förhållande och jag hyser enorm respekt och beundran för Gigi som kvinna och vän. Hon har en fantastisk själ”, skrev Zayn Malik då på Twitter.

Även Gigi Hadid tog till det sociala mediet för att förklara för fansen:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är för evigt tacksam för kärleken, tiden och livslektionerna jag och Z har delat. Jag önskar honom det bästa och kommer att fortsätta stötta honom som en vän som jag har enorm respekt och kärlek för.”

Men nu verkar det som att Zayn Malik och Gigi Hadid har hittat tillbaka till varandra! På nytagna bilder som sajten E Online har lagt upp så kysser de varandra, men enligt samma sajt ska Gigi inte vara helt med på noterna ifall hon vill ta tillbaka Zayn, som är mer på.

Annons

– Zayn vill verkligen vara med Gigi och har gjort det klar för henne. Han saknar henne och tål inte att vara ifrån henne, säger en källa till sajten och fortsätter:

– Gigi är lite mer osäker.

Enligt uppgiftslämnaren gjorde paret slut för att det inte fungerade mellan dem, och tydligen ska det heller inte ha förändrats till det bättre.

– De är både väldigt upptagna med deras karriärer och att resa runt världen. Det gör det väldigt svårt för dem att vara i ett förhållande.

Trots att Gigi är osäker är hon fortfarande kär i honom.

– Hon älskar honom, men hon är inte helt säker på vad hon vill just nu.

FOTO: IBL

Faksimil: E Online.com

Annons