Efter uppbrottet – Hollywoodstjärnan: ”Jag är en stor skitstövel”

När stjärnskådespelaren Jennifer Lawrence gästar Adam Sandler i ”Variety studio: Actors on actors” berättar hon ärligt om den kanske inte trevligaste sidan hos sig själv.

Jennifer Lawrence, 27, den Oscarsbelönade superskådisen har haft en intensiv novembermånad. Först ersatte hon Jimmy Kimmel i ”Jimmy Kimmel Live” som programledare i ett avsnitt och skaffade sig en sismance med Kim Kardashian, 37, och blev samtidigt Kardashians egen favorit att spela rollen – som henne själv i en eventuellt kommande biopic.

Lawrence har dessutom hunnit gå isär med 21 år äldre ”Black Swan”-regissören Darren Arofonsky, 48. En delförklaring kan vara Arofonskys hade svårt att släppa jobbet helt. I en intervju med Adam Sandler i ”Variety studio: Actors on actors” berättar Lawrence att det uppstod problem under inspelningen av filmen ”Mother!”, som Arofonsky regisserade och som Lawrence medverkade i.

– Vi kan vara på pressturné tillsammans. Det sista jag vill prata om när vi återvänder till hotellet är en film. Men det är det enda han vill prata om, säger hon och fortsätter.

– Jag fattar det. Det är hans bebis. Han skrev den, födde den, regisserade den. Jag jobbade dubbelt för att vara en stöttande part.

Den karismatiska Jennifer Lawrence passar också på att såga en lite mindre trevlig sida hos sig själv under intervjun.

– När jag går ut offentligt blir jag otroligt oförskämd. Jag förvandlas till en enorm skitstövel, säger hon och säger att det är de enda sättet att ”försvara sig själv” på.

I inslaget illustrerar hon hur det kan se ut när ett fan närmar sig hennes bord på en restaurang. Hon höjer ett varningen finger och fräser ”Nej!” till en stackars selfiespekulant. Hon säger också att hon har en intränad standardfras för de som vågar sig fram till stjärnan.

– Det är min lediga dag. Det är söndag. Jag jobbar inte idag.

LÄS OCKSÅ: Hon spelar huvudrollen i filmen om Kim Kardashian – om stjärnan själv får välja

LÄS OCKSÅ: Jennifer Lawrence första ord om 21 år äldre pojkvännen