Efter uppbrottet – stjärnan är Beckhams nya flickvän

Efter uppbrottet – stjärnan är Beckhams nya flickvän

Äldste sonen Beckham är kär igen. Efter tuffa uppbrottet med Chloe Grace Moretz har han nu funnit kärleken i youtubern och artisten Madison Beer.

Det verkar onekligen som att Brooklyn Beckham, 18, träffats stenhårt av Amors pilar.

Sedan flera veckor har envisa rykten pekat på att han har fallit handlöst för youtubern och artisten Madison Beer, 18. Och det blev knappast mindre surr efter att det unga paret fångades på bild när de kysstes ömt.

Enligt People ska de ha dejtat i flera veckor efter att ha träffats på en konsert, och han ska i slutet av förra veckan ha introducerat henne för sin mamma Victoria Beckham, under en shoppinglunch i Los Angeles.

Brooklyn tog med sig nya kärleken Madison på en shoppingtur.

Madison ska även ha träffat Brooklyns mamma, Victoria Beckham.

Brooklyn har varit singel sedan relationen med Chloe Grace Moretz. De påstods ha hittat tillbaka till varandra i början av året, men det verkar uppenbarligen ha runnit ut i sanden.

Madison Beer var tidigare tillsammans med Jack Gilinsky. Pojkvännen ska dock ha spelats in när han beskrev Madison på mindre smickrande sätt, något som fick fansen att ifrågasätta varför hon stannade hos honom.

“Min teori var, hur vidrig den än var, att om jag lämnade honom skulle han bete sig så mot nästa tjej också. Så jag försökte ändra på honom”, skrev hon då på Twitter.

LÄS OCKSÅ: Beckhams son hånas av fansen efter bilderna: ”Förskräckliga”

LÄS OCKSÅ: Beckhams semesterbild med 5-åriga dottern får kritik: ”Perverst”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN