LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Beckhams semesterbild med 5-åriga dottern får kritik: "Perverst"

05 jun, 2017 
Malin Ljung
David Beckham delade med sig av en bild på sig själv och dottern Harper, 5. Den har nu delat hans fans i två läger, där en del hävdar att den är pervers.
Annons

Familjen Beckham befinner sig just nu på semester i makalösa Tanzania. I helgen delade David Beckham, 42, en bild tillsammans med sin dotter Harper, 5, där de i solnedgången ger varandra en puss.

Bilden har sedan dess delat hans fans i två läger; den ena sidan älskar bilden och hyllar den som vacker. Medan andra menar att det är konstigt att en pappa pussar sitt barn.

Bland de över 7000 kommentarerna som trillat in finns bland annat kritiska röster:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vissa saker stannar mellan en man och hans hustru”, skriver en person.

“Inte en trevlig syn”, skriver en annan.

“Jag försöker att inte döma, men jag kan inte hjälpa att tycka att det är konstigt att han kysser henne på läpparna med tanke på hennes ålder“, skriver en tredje.

“Perverst”, konstaterar en fjärde.

Och även om de kritiska kommentarerna är bra många fler än ovan nämnda så tar majoriteten av David Beckhams följare honom i försvar.

“Vackert foto. Kärleken mellan en förälder och dess vackra skapelse ska aldrig bli dömd så negativt”, skriver en person.

“Absolut inget fel med den här bilden. Det är bara ren kärlek, vad är fel med det?”, skriver en annan.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons