LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ilskan mot Brooklyn Beckham den nya tatueringen

04 apr, 2017 
Malin Ljung
Annons:
Glöm tandkräm som bleker – här är effektiva hemmametoden
Annons

Brooklyn Beckham, 18, gör som pappa David, 41 –fyller sin kropp med tatueringar.

Men den han gjorde i veckan har inte fallit fansen i smaken. Trots att Brooklyn gjort den för att hylla sin far som har en liknande på bröstet.

“Precis som pappa”, skriver han stolt på Instagram.

Orsaken är motivet, ansiktet av en man som tillhör den amerikanska ursprungsbefolkningen. Något som upprör tusentals av hans följare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

https://www.instagram.com/p/BSZDg9vj3YI/?taken-by=brooklynbeckham

“Jag brukade vilja dejta honom, men det här gör mig bara ledsen. Några människors kultur och liv på någon annans arm, vad fan är det här för skit?”, frågar sin en följare.

“Så länge de visar upp oss som maskotar, och vi bara ses som vildar som dog i historien, kommer ingen bry sig. Det här är en privilegierad pojke som förmodligen aldrig sett något annat”, skriver en annan.

“Okunniga vita människor utan hänsyn till den våldsamma historia ursprungsbefolkningar, för folkmord som fortfarande förevigas av samhället och regeringen både. Vi är inte fiktiva karaktärer från någon svunnen tid. Vi ska inte vara några sensationella och generaliserade bilder som ska tatueras på din privilegierade vit arm”, skriver en annan.

Brooklyn Beckham har inte svarat på kommentarerna, däremot har han lagt upp fler bilder på sin tatuering som han trots kritiken verkar nöjd med.

https://www.instagram.com/p/BSclLsbjFiG/?taken-by=brooklynbeckham

LÄS OCKSÅ:

LÄS OCKSÅ:

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons