LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Beckhams son hånas av fansen efter bilderna: "Förskräckliga"

27 jun, 2017 
Malin Ljung
Brooklyn Beckham hånas sönder och samman inför lanseringen av sin debutbok. Orsaken är att ett uppslag läckt ut och sprids nu med stormfart på sociala medier – tillsammans med elaka kommentarer.
Annons

Brooklyn Beckham, 18, är definitivt en driven ung man. Men nu råder det delade meningar om huruvida han har talang eller ej inom sitt drömyrke som fotograf.

Kändissonen är nämligen aktuell med sin första debutbok, “What I see”. En bok fylld med bilder som han förevigat och även berikat med olika captions alá sociala medier.

I helgen läckte ett av bokens uppslag ut på internet. På en av sidorna finns ett fotografi på en elefant där Beckham skrivit “Elefant i Kenya, så svår att fotografera, men otroligt att se”. Sedan är det en svart-vit bild från ett middagsbord som han valt meningen “Middag. Jag gillar det här fotot – det är ofokuserat men du kan se att det är en hel del som pågår”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Uppslaget hånas nu av fans på Twitter, något Inquistr uppmärksammat. En tjej på Twitter har skrivit: “Jag är ett stort fan av Brooklyn Beckhams förskräckliga bilder och ännu värre meningar”. Inlägget har i skrivande stund gillats av fler än 27 000 personer och retweetats av fler än 10 000.

Försöken att göra sig lustiga över Brooklyns bok tar dock inte slut där, vissa har gått så långt att de tagit egna amatörbilder och säger att de är inspirerade av 18-åringen.

Brooklyn Beckhams publicist Fransesca Dow har i en intervju med The Independent indirekt svarat på kritiken och hånen med att förtydliga att boken är gjord av en tonåring och och har en ung målgrupp.

Annons

– Vi är stolta att samla dessa bilder i en bok som ritar sig mot den yngre generationen för första gången någonsin, säger Dow.

Brooklyn Beckham verkar bry sig extremt lite om de hånfulla kommentarerna, istället har han lagt upp en bild på sig själv med böckerna och ser extremt stolt ut.

“Kolla vad som precis kommit… så exalterad för att What I can see är här. Kan knappt bärga mig för att få träffa några av er på kommande signeringar”, skrev han nöjt till bilden.

https://www.instagram.com/p/BVopcMUjtsn/?taken-by=brooklynbeckham

FOTO: Ibl

Annons