Efter Tristans otrohet – nya oroande beskedet om Khloé Kardashians förlossning

Efter Tristans otrohet – nya oroande beskedet om Khloé Kardashians förlossning
Höggravida Khloé Kardashian får stöd från sin familj efter att otrohetsskandalen briserade igår. Samtidigt vänder världen Tristan Thomson ryggen. Han buades ut under en basketmatch där publiken ställde sig på Khloés sida.
Annons

Realitystjärnan Khloé Kardashian33, ska föda barn vilken dag som helst. Igår briserade bomben som förvandlade lyckan till sorg. Pappan till barnet, NBA-stjärnan Tristan Thompson, 27, har varit otrogen mot henne vid flera tillfällen.

Annons

En källa säger till People att Tristan är “notoriskt otrogen” och att han bedragit Khloé från första början.

Stödet för höggravida Khloé Kardashian har varit massivt. När Tristan Thompson igår spelade en match mot New York Knicks buades han ut av publiken när han trädde planen. Vissa fans höll upp skyltar där de visade sitt stöd för Khloé, skriver People.

Khloé Kardashians bebis är beräknad att födas i slutet av april, men redan nu har stjärnan fått värkar och kan vara på väg att föda, skriver TMZ. En orsak till att förlossningen kan ha börjat i förtid är den stress och oro Khloé utsatts för när hon fick reda på fästmannens otrohet.

Annons

Hennes mamma, Kris Jenner, flög igår från Los Angeles till Ohio för att finnas vid Khloés sida under förlossningen, säger en källa till People. Även storasyster Kim Kardashian, 37, vill vara vid sin systers sida.

– Kris är i Cleveland nu och ger Khloé så mycket stöd som möjligt och Kim är också på väg. De försöker hålla henne känslomässigt stabil. Hela familjen är bortom förbannade på Tristan. Målet är att få ut Khloé därifrån så fort de kan utan att riskera bebisens säkerhet efter att hon fötts. Khloé vill bara vara hemma, säger källan.

Khloé Kardashian själv försöker att inte låtsas om otroheten och fokuserar på den kommande förlossningen och på sin dotters hälsa.

– Det är rimligt att Khloé hellre vill vara i Los Angeles med sin närmaste familj omkring henne – det är hennes riktiga hem… Cleveland är inte hennes hem nu, oavsett hur hårt hon försöker. Men hon han inte åka därifrån fysiskt, vilket också är varför tajmingen är så hemsk; hon kan inte fly, säger källan och fortsätter:

– Det ända Khloé kan göra nu är att fokusera på sin bebis.

Annons

Nöjessajten TMZ publicerade igår en video där Tristan ägnar sig åt avancerat vänslande med två kvinnor. TMZ har också en video där Tristan går in på ett hotellrum med en annan kvinna. Kvinnan har också lagt upp en sexfilm på sitt Instagramkonto från deras natt, men har sedan raderat filmen. Tristan Thompson ska även ha kysst ännu en kvinna så sent som i lördagsnatt på en restaurang och bilder från händelsen sprids på nätet.

FOTO: IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…