Tristan otrogen mot Khloé Kardashian – avslöjad av hemliga sexfilmerna

Tristan Thompson otrogen mot höggravida Khloé Kardashian

Khloé Kardashian väntas föda sitt första barn när som helst. Samtidigt har hennes pojkvän Tristan Thompson nu fångats på videos där han är otrogen mot sin gravida flickvän – med inte mindre än tre olika kvinnor, senast i lördags. En av kvinnorna ska också ha publicerat en sexvideo och flera sex-sms från Tristan.

I dagarna väntas realitystjärnan Khloé Kardashian, 33, att föda sitt första barn. Hon och pojkvännen, NBA-stjärnan Tristan Thompson, 27, har varit ett par sedan 2016 och beräknades bli föräldrar i slutet av mars, men ännu har de inte meddelat att bebisen kommit.

Men nu skakas graviditeten av en otrohetsskandal. Det är den amerikanska nöjessajten TMZ som publicerar en video som visar hur Tristan Thompson bedrar sin kända flickvän. Videon kommer från en övervakningskamera under en festnatt i Washington DC i oktober förra året. På filmen, som nu sprids över nätet, kramar och kysser Tristan Thompson en okänd kvinna, samtidigt som ytterligare en kvinna drar ner hans huvud mot sina bröst. Samma kvinna smeker också ena handen över hans kön.

Men det är inte de enda anklagelserna som riktas mot den blivande pappan. Nu sprids också bilder på Tristan Thompson där han kysser en tredje kvinna på en restaurang. Bilderna är tagna så sent som i lördags kväll, det vill säga, bara ett par veckor innan han förväntas bli pappa.

Khloé och Tristans stökiga romans och otrohetsrykten

– Jag var där och han satt vid bordet precis bredvid oss med ett gäng vänner och någon tjej som han uppenbarligen hånglade med hela kvällen, säger ett ögonvittne till Daily Mail.

TMZ har också en video där Tristan går in på ett hotell i New York tillsammans med samma kvinna senare på natten. Kvinnan hävdar nu i sina sociala medier att hon tillbringade natten tillsammans med NBA-stjärnan. Hon ska också ha publicerat en kort film där hon har sex med honom på Instagram, men sedan raderat den igen.

Hon har också publicerat sexuella sms som hon uppger ska komma från Tristan. I ett av sms ska han ha skrivit: “Om jag var där så skulle jag dra dig intill mig när du går, dra dig i håret, kyssa dig, riva av dig kläderna och lägga dig ner medan jag suger på din *** och säger förlåt. Sen skulle jag föra in min långa *** i dig långsamt men djupt”.

Tristan Thompson har en historia av att svika sina gravida flickvänner. NBA-stjärnan har nämligen 16 månader gamla sonen Prince Oliver sedan tidigare tillsammans med modellen och ex-flickvännen Jordan Craig. Tristan lämnade henne medan hon var gravid.

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians första reaktion efter Tristans otrohet

I sociala medier rasar nu Kardashian-fans över hela världen mot Tristan. Till och med Khloés tidigare fiende, modellen Amber Rose, 34, visar nu sin sympati.

“Jag vet att vi har haft våra meningsskiljaktigheter tidigare men mitt hjärta värker för dig syster. Ingen förtjänar den smärtan, speciellt inte under en sådan känslig tid. Gud välsigne dig och ditt barn”, skriver hon på Instagram.

Medan de flesta stora amerikanska medier rapporterar fullt ut om otrohetsskandalen är andra mer restriktiva. Amerikanska Us Magazine:s rubrik lyder att Tristan Thompson “verkar” kyssa en annan kvinna.

Ännu har inte Khloé Kardashian eller övriga familjemedlemmar kommenterat händelserna.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson blev den 12 april 2018 föräldrar till en dotter som nu fått namnet True.

Khloé Kardashian har tidigare pratat om sin stora längtan efter att bli mamma.

I december avslöjades graviditeten med denna bild på Khloé Kardashians Instagram.

Khloé Kardashian får ta emot kritik för att dottern Trues huvud är hängande i famnen

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN