Efter sonens cancerbesked: Bublé tillbaka på scenen

Michael Bublé är tillbaka i artistlivet efter att ha tillbringat månader på sjukhus med sin cancersjuke son Noah. – Tack för all kärlek och support ni gett mig, sa artisten i ett tal under ett event i Ottawa, Kanada.

Det var i slutet av förra året som artisten Michael Bublé, 41, kunde meddela att hans äldsta son Noah, 3, drabbats av cancer i levern. Då ställde artisten in alla kommande framträdanden för att kunna finnas där för sin son tillsammans med frun Luisana Lopilato, 29.

Den kanadensiske sångaren skulle egentligen ha tagit emot en den prestigefulla utmärkelsen “National Arts Centre Award” i Ottawa förra året, men på grund av sonens sjukdom hade han inte möjlighet att komma till eventet där priset skulle delas ut, skriver people.com. Men nyligen fick han en ny chans att hämta hem priset, och han höll ett minst sagt rörande tal.

– Jag känner mig väldigt ödmjuk inför att ni valt ut mig och att jag får det här priset i en tid som varit väldigt svår för mig och min familj.

Michael Bublé som förutom sonen Noah, har 17 månader gamla sonen Elias tillsammans med sin fru, passade på att skicka en kärlekshälsning till henne.

– Inga ord kan beskriva hur jag känner för dig. “Jag älskar dig” är inte tillräckligt för det jag känner för dig är så mycket mer, sa han i talet.

Han ville också tacka sina föräldrar och systrar för hur de stöttat honom och hans egen familj. Lyckligtvis verkar Noah också ha svarat bra på den behandling han fått hittills, något pappa Michael Bublé tidigare uttryckt sina känslor kring på sociala medier:

– Vi är så tacksamma att kunna meddela att vår son Noah har gjort framsteg under sin behandling, och läkarna är väldigt optimistiska när det gäller framtiden för vår lilla kille. Han har varit modig hela tiden och vi fortsätter att inspireras av hans mod. Vi tackar Gud för all den styrka han gett oss.

Även Bublés fru Luisana har gjort offentliga uttalanden om sonens sjukdom. Under en presskonferens i Buenos Aires i april, för hennes film “Those Who Love, Hate” berättade hon bland annat om det kärleksfulla bemötande hon och familjen fått efter sonens cancerbesked.

– Jag möts av kärlek dagligen, när folk stoppar mig på gatan. Det är underbart att veta att man inte är ensam och att folk älskar en.

Läs också: Michael Bublés besked om cancersjuka sonen Noah, 3

Läs också: Bublés frus tårögda ord efter sonens besked om levercancer

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!