Bublés frus tårögda ord efter sonens besked om levercancer

Michael Bublés och frun Luisana Lopilatos 3-åriga son Noah kämpar mot sin levercancer.

Världsstjärnan Michael Bublé, 41, berättade för sina fans och omvärlden i slutet av 2016 att hans och frun Luisana Lopilato, 29, treårige son Noah kämpade mot cancer. Han genomgick behandlingar i USA, och stjärnan delade med sig av glädjande nyheter i februari via sin Facebook.

Vi är så tacksamma att kunna meddela att vår son Noah har svarat bra på behandlingen och hans läkare är väldigt optimistiska för vår lille pojkes framtid. Han har varit så modig och vi fortsätter inspireras av hans mod. Vi tackar Gud för styrkan han har gett oss”, skrev han då.

Nu berättar även Luisana om tiden efter beskedet att hennes son drabbats av levercancer. The Guardian skriver att hon öppnade upp sig under en presskonferens i Buenos Aires i måndags och sa bland annat:

När saker som de som hände oss inträffar, då förändras din syn på livet. Det har hänt oss. Nu uppskattar jag livet och nuet mycket mer. Tack och lov är min son okej”, sade hon och fortsatte:

Michael Bublé med frun Luisana Lopilato och deras barn Noah Buble och Elias Bublé.

Det är svårt för mig att prata om det här. Det är väldigt nytt och jag är fortfarande lite känslig för ämnet. Men jag får dagligen kärlek, när folk stannar mig på gatan. Det är underbart att veta att du inte är ensam i livet och att folk älskar dig.

LÄS OCKSÅ: Michael Bublés besked om cancersjuka sonen Noah, 3

LÄS OCKSÅ: Michael Bublés treårige son sjuk i cancer: ”Vi ber om era böner”

Foto: Stella

SENASTE NYTT!