LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Michael Bublés besked om cancersjuka sonen Noah, 3

07 feb, 2017 
Malin Ljung
Läkarna trodde Michael Bublés son Noah, 3, hade drabbats av påssjuka. Men det var värre än så – han hade fått cancer. Nu skriver stjärnan själv om treåringens modiga kamp.
Annons

Världsstjärnan Michael Bublé, 41, knockade sina fans i slutet av året med den sorgliga nyheten att hans treårige son Noah kämpade mot cancer. Artisten ställde in alla sina framträdanden och fokuserade tillsammans med sin fru Luisana Lopilato, 29, att finnas i närheten av sonen.

Noah har sedan dess genomgått behandlingar i USA, och nu delar stjärnan med sig av glädjande nyheter via sin Facebook.

“Vi är så tacksamma att kunna meddela att vår son Noah har svarat bra på behandlingen och hans läkare är väldigt optimistiska för vår lille pojkes framtid. Han har varit så modig och vi fortsätter inspireras av hans mod. Vi tackar Gud för styrkan han har gett oss”.

Som Hänt tidigare rapporterat om blev Bublé och hustrun oroliga för sonens hälsa i september. De första misstankarna var att Noah drabbats av påssjuka, men efter fler undersökningar fick stjärnan och hans familj det tragiska beskedet att det handlade om cancer.

Annons

LÄS OCKSÅ: Beverly Hills-stjärnans starka ord om cancerkampen

“Vår tacksamhet till läkarna och sjukvårdarna kan inte beskrivas i ord. Vi vill också tanka de tusentals personer som har skickat sina böner och tankar till oss. Samtidigt som den här resan fortsätter så är vi så överväldigade av ert stöd och kärlek”, skriver de i sitt uttalande.

Vill du också utrota barncancer så kan du läsa vidare här hos Barncancerfonden hur du kan hjälpa till.

LÄS OCKSÅ: Michael Bublés treårige son sjuk i cancer: ”Vi ber om era böner”

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons