Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter skilsmässoryktet – Beckhams nya bilder förbryllar fansen

11 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Beckhams om otrohetsryktet
I slutet av förra veckan exploderade rubrikerna om att Victoria och David Beckhams ska skilja sig. Nu visar paret upp sig – något som förvirrar fansen som ändå inte tror på att de står starka tillsammans.
Annons

Victoria och David Beckham har länge förföljts av skilsmässorykten. Paret gifte sig 1999, men det har spekulerats flertal gånger om att parets kärlek snarare knakar än växer sig starkare. I slutet av januari stod det klart att David startar det ett nytt MLS-lag i Miami och därmed flyttar från familjen i London. Något som spädde på tisslet om att en skilsmässa inom kort är ett faktum.

I slutet av förra veckan exploderade sociala medier med diskussioner huruvida Beckhams ska gå skilda vägar. Tusentals fans hävdade att skilsmässan var på väg efter att en källa nära paret ska ha försagt sig, och det diskuterades så flitigt att Victoria till slut bröt tystnaden med en subtil kärlekshälsning till maken på Instagram.

“Morgonmys, så mycket kärlek. Vi älskar och saknar dig David”, skrev hon till en bild där hon och dottern Harper kramas.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En talesperson för paret uttalade sig senare om uppbrottsrubrikerna med att det var “nonsens”.

– Det är bara fejknyheter på sociala medier. Allt är väldigt bisarrt och pinsamt att slösa tid på. Det är bara en hög av skit, säger personen enligt The Sun.

Enligt uppgifter ska Victoria ha skojat med maken efter rubrikerna:

– Ska du skilja dig från mig?, ska hon ha sagt.

Dagen därpå fanns båda makarna Beckhams på plats under Kent & Curwen show. David kom förvisso en stund före hustrun, men därefter fångades de på bild när de avslappnat skojade med varandra vid sitt bord.

På bilderna kan man se hur David ler kärleksfullt mot Victoria som såg avslappnad och harmonisk ut. Vid ett tillfälle ställde sig David Beckham bakom den forna Spice girls-stjärnan och höll henne ömt om axeln. En bild Victoria själv delat på sin Instagram med hashtaggen “ögonblicket fångat”.

Fansen är dock inte helt övertygade, utan påpekar att en bild inte säger allt.

“Försök inte så mycket att visa upp kärlek. Ingen rök utan eld”, skriver en person.

“Så ledsen, men den här bilden ser så arrangerad ut“, tycker en annan.

“De anlände separat. Bara så ni vet”, upplyser en tredje.

Se bilderna på Victoria och David Beckham själv:

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons