Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter skilsmässoryktena: Beckhams har sålt lyxvillan

David och Victoria Beckham uppgetts ha sålt sitt hus i Beverly Hills för 300 miljoner kronor.

Den senaste tiden har skilsmässoryktena kring paret Beckham blossat upp igen och nu har det kända paret sålt sin villa i Beverly Hills för 300 miljoner kronor, något som inte direkt stillar ryktesspridningen...

2007, samma år som David Beckham, 43, skrev på kontrakt för fotbollslaget Los Angeles Galaxy, köpte han och frun Victoria Beckham, 44, en lyxig villa i Beverly Hills för 200 miljoner kronor. Nu har paret sålt huset i största hemlighet och gick 100 miljoner kronor i vinst.

Enligt The Los Angeles Times har kåken sex sovrum, nio badrum och ett bibliotek. På tomten finns en pool och ett garage med plats för tre bilar. “Det är ett galet hus” skriver TMZ.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Den senaste tiden har skilsmässoryktena kring paret Beckham blossat upp igen efter att David Beckham och Victoria Beckham valde att inte posera ihop på modemagasinet Vogues tidningsomslag. På tidningen syns den forna Spice Girls-medlemmen ensam med deras barn Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7.

Tanken var att omslaget skulle bli en pr-succé för att notera att Victoria Beckhams klädmärke firar 10 år, men istället blev det ett ordentligt magplask då spekulationerna kring David Beckhams frånvaro istället blev mer uppmärksammade.

”Omslagsfotot som visar Victoria med parets fyra barn, porträtterad som en ensamstående mamma, gör säkert inte äktenskapsryktena bättre.” konstaterade Mail Online.

David och Victoria gjorde däremot ett extra omslag, som skickades ut till tidningen prenumeranter där de faktiskt poserar ihop, utan barnen, men det sågades av tidningens läsare eftersom paret inte interagerar på bilden.

– Det är som att det är två främlingar som sitter nära varandra på en offentlig plats och någon tog en bild, kommenterade en läsare det hela.

2004 sades det också att David och Victoria Beckham skulle skilja sig efter att David blivit påkommen med att vara otrogen med sin assistent Rebecca Loos, 41. Men paret tog sig igenom krisen då och är nu inne på sitt 19:e år som gifta.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: David Beckhams oväntade drag efter separationsryktena

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!