Artikeln innehåller reklamlänkar

David Beckhams oväntade drag efter separationsryktena

David Beckham köper krog

Efter alla skilsmässorykten som florerat kring makarna Beckham i månader har nu David valt att lägga det bakom sig och fokusera på något helt annat – och minst sagt oväntat!

Det har varit stormigt kring makarna David Beckham, 43, och Victoria Beckham, 44, de senaste månaderna. Ja, åtminstone har det målats upp och ryktats om att paret ska ha varit nära en skilsmässa. De har förföljts av envisa skilsmässorubriker och David har till och med pekats ut för att vara otrogen, ännu en gång.

Men makarna har gång på gång nekat till att en separation ska vara på gång.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I en intervju med Vogue som släpptes i början av september talade Victoria Beckham ut om hur den turbulenta tiden påverkat familjen. Radar Online har tagit del av artikeln och enligt dem ska hon ha erkänt att hon talat med barnen Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 12, och Harper, 7, om ryktena.

– De satte sig tillsammans med barnen och talade om dessa fruktansvärda och känsliga rykten. Både David och Victoria är transparenta med barnen och vill försäkra sig om att de hör saker direkt från dem, inte från lekplatsen, säger en källa till sajten.

Det som fick paret att sätta sig ner med barnen var otrohetsryktena där David Beckham pekades ut för att ha bedragit Victoria med en annan kvinna.

– De tog beslutet att tala ut och vara ärliga med barnen, att försäkra dem om att pappa inte är otrogen.

Men efter hela härvan av skilsmässopåståenden och nekanden så lägger familjen nu fokus på annat. David Beckham har köpt en pub! Tillsammans med vännen Guy Ritchie har han köpt en pub i Walmer Castle i Notting Hill att driva ihop, och för det kalaset fick han betala drygt 31 miljoner kronor.

– Han kan inte bärga sig över att få göra om det precis som han vill, säger en källa till Mail on Sunday, enligt Metro UK.

Det låter väl inte som ett trist projekt att vila tankarna på efter allt som stormat.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: David Beckhams nya frisyr chockar fansen: ”Vad fan hände?”

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!